Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pri pohľade na krásnu Halle Berry zabudnete dýchať: MŇAU, mačička je spať!

Halle Berry je aj po rokoch rovnako sexi ako kedysi. Zobraziť galériu (7)
Halle Berry je aj po rokoch rovnako sexi ako kedysi.

LOS ANGELES - Stále je to sexi cica! Herečka Halle Berry sa už budúci rok zaradí k päťdesiatničkam, no ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu a krásy. Potvrdila to napríklad pred pár dňami, keď zavítala na nakrúcanie talkšou Jimmyho Kimmela. Dokonale upravená a nahodená v porovkatívnom outfite vyzerala tmavovláska rovnako zvodne, ako keď v roku 2004 nakrúcala film Catwoman.

Herečka Halle Berry, známa z mnohých filmov, sa môže pochváliť tým, že bola pred siedmimi rokmi zvolená za najsexi ženu sveta. Tento titul jej očividne patrí právom. Dodnes totiž patrí k najatraktívnejším hviezdam šobiznisu. A to má už na krku 50-tku! 

V súkromí síce tmavovláska preferuje prirodzenosť a keby ste ju stretli na ulici, možno si ju ani nevšimnete. Keď však Halle zavíta na červený koberec, či pred televízne kamery, dáva si na svojom zovňajšku skutočne záležať. Naposledy bola hosťom v šou Jimmyho Kimmela. Pri príchode na nakrúcanie stretla fanúšikov a paparazzov, ktorí z nej nedokázali spustiť oči. 

Predstaviteľka Catwoman rozdávala očarujúce úsmevy na všetky strany a vyzerala sviežo, aj napriek tomu, že sa šušká o kríze v jej manželstve. Oblečená v transparentnom roláku ukázala podprsenku a bezchybné krivky, ktoré akoby od čias nakrúcania filmu Catwoman neprešli žiadnou zmenou. Netreba však zabudnúť, že za ten čas stihla Berry porodiť syna a dcéru. 

Upravená a vyfintená Halle Berry vyzerala fantasticky.
Zobraziť galériu (7)
Upravená a vyfintená Halle Berry vyzerala fantasticky.

Viac o téme: Halle BerryCatwomen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu