Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

2 baby na mizine a bez mejkapu: Uf, toto v telke nebolo!

Kat Dennings a Beth Behrs vyzerajú bez mejkapu inak, než sú na ne diváci zvyknutí. Zobraziť galériu (13)
Kat Dennings a Beth Behrs vyzerajú bez mejkapu inak, než sú na ne diváci zvyknutí.

LOS ANGELES - Takto ich na obraze neuvidíte! Herečky Kat Dennings (29) a Beth Behrs (29) sú známe najmä vďaka účinkovaniu v komediálnom seriáli 2 baby na mizine. Ako svojské čašníčky, usilujúce sa rozbehnúť vlastný biznis, si získali množstvo priaznivcov, s ktorými obe komunikujú aj prostredníctvom sociálnych sietí. Fanúšikom tak denne ukazujú momentky zo súkromia, či fotky nenalíčenej tváre.

To je ale rozdiel! Dokonalý účes a líčenie sú v prípade známych žien akousi samozrejmosťou. Tip-top upravené sa na nás usmievajú z červeného koberca a televíznych obrazoviek. Trendom poslednej doby je však prirodzenosť a mnohé hviezdy sa prostredníctvom sociálnych sietí ukazujú fanúšikom bez príkras a mejkapu. Výnimkou nie sú ani herečky Kat Dennings a Beth Behrs, ktoré sú známe ako 2 baby na mizine. 

Kat, ktorá v počine stvárňuje drzú Max, má výrazné črty tváre, takže absencia líčidiel jej na atraktivite veľmi neuberá. Blonďavá Beth, známa ako Caroline, je o čosi jemnejší typ a bez mejkapu vyzerá úplne inak, než sú diváci zvyknutí. Ktovie, či by bol seriál taký obľúbený, keby sa baby postavili pred kameru bez úprav...    


Mohlo by vás zaujímať: V práci dráždi dekoltom, inde by ste ju nespoznali: Táto kráska sa v okamihu mení na zvodnú ženu!


Viac o téme: Kat DenningsBeth Behrs2 baby na mizine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu