Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Známa herečka ako ju nepoznáte: Bez hrebeňa, mejkapu a iskry!

Juliette Lewis si v súkromí na svoj vzhľad veľmi nepotrpí. Zobraziť galériu (8)
Juliette Lewis si v súkromí na svoj vzhľad veľmi nepotrpí.

LOS ANGELES - Je to šedá myška! Juliette Lewis (42), známa z mnohých filmov, si v súkromí na svoj vzhľad príliš nepotrpí. Potvrdzujú to fotografie, ktoré sa nedávno podarilo urobiť šikovným paparazzom. Tí natrafili na herečku počas toho, ako venčila svojho psíka. S nenalíčenou tvárou, strapatými vlasmi a v domácom oblečení mala od hviezdy veru ďaleko.

S prominentnými dámami je už akosi automaticky spätá dokonalosť. Známe herečky, moderátorky a speváčky sa na nás z televíznych obrazoviek, červeného koberca, či profesionálnych fotografií usmievajú kráne učesané a nalíčené. V súkromí sa však aj ony menia na obyčajné ženy, ktoré by ste na ulici hravo prehliadli.

Nečudo, že paparazzi majú celkom radi situácie, keď celebritné krásky zachytia fotoaparátom počas bežných dní. V niektorých prípadoch je výsledok priam dychvyrážajúci. Pomerne dobre ale vyzerá bez mejkapu herečka Juliette Lewis, ktorú si mnohí spájajú napríklad s filmovou rodinkou Griswoldovcov. 


Pozrite si tiež: Kedysi zvádzala takta Griswolda, dnes celý svet: 61 rokov, 4 rozvody a neskutočné telo!


Brunetka, o ktorej je známe, že v minulosti očarila napríklad aj Brada Pitta, pobehovala po chodníku s malým psíkom, ktorého zrejme venčila. Vlasy mala ledabolo zobnuté gumičkou, na tvári ani štipku mejkapu a vyzerala akosi unavene. Nuž, aj hviezdy majú občas zlý deń. 

Juliette Lewis počas bežného dňa príliš hviezdne nevyzerá.
Zobraziť galériu (8)
Juliette Lewis počas bežného dňa príliš hviezdne nevyzerá.

Viac o téme: Juiette Lewis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu