Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Neuveriteľná premena škaredej herečky: Páni, veď je z nej krásna žena!

Tilda Swinton rozhodne nepatrí k hereckým kráskam. Sama viackrát priznala, že po tom ani nikdy netúžila. Zobraziť galériu (7)
Tilda Swinton rozhodne nepatrí k hereckým kráskam. Sama viackrát priznala, že po tom ani nikdy netúžila.

LONDÝN - Nečakané! Britská herečka Tilda Swinton (54) je charakteristická svojským zjavom, vďaka ktorému sa predviedla vo viacerých netradičných rolách. Krátke vlasy, neprirodzene biela pleť a absencia ženskosti sú kombináciou, vďaka ktorej ju nemožno veľmi zaradiť medzi filmové krásky. Pri nakrúcaní komédie Vykoľajená sa však udial menší zázrak. Umelkyňa vyzerala božsky!

Vyzerá ako úplne iný človek! Tilda Swinton sa síce v roku 2013 umiestnila v 50-tke najlepšie obliekajúcich sa celebrít, no prívlastok krásna s jej menom nebol zrejme nikdy spájaný. Až doteraz. Herečka, ktorá v minulosti stvárnila pred kamerami napríklad obojpohlavného básnika, či bezpohlavnú bytosť archanjela Gabriela, svojím vzhľadom v komédii Vykoľajená vykoľají hádam každého. 

S pomocou parochne a mejkapu sa totiž krátkovlasá umelkyňa zmenila na krásnu ženu. „Sama som očarená tým, že ma nie je poznať. Ani neviem, či by sa našiel vôbec niekto, kto by v tejto úlohe chcel byť spoznateľný,” poznamenala v rozhovore pre huffingtonpost.com herečka. Tá v počine stvárňuje prísnu šéfredaktorku istého magazínu, Dianu, ktorá zrejme nepatrí k milým a dobrosrdečným ľuďom. Ale kočka je, že?!

Tilda Swinton sa vo filme Vykoľajená na seba ani nepodobá. Dlhé vlasy a mejkap z nej urobili krásnu ženu.
Zobraziť galériu (7)
Tilda Swinton sa vo filme Vykoľajená na seba ani nepodobá. Dlhé vlasy a mejkap z nej urobili krásnu ženu.

Viac o téme: Tilda Swinton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu