Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

To je šialené: Neuhádnete, kto je tento deduško!

Viete, na koho sa pozeráte? Zobraziť galériu (6)
Viete, na koho sa pozeráte? (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN - Ani najbližší by ju nespoznali! Herecký chlebíček je zaujímavý v tom, že umelci si môžu vyskúšať, ako by vyzerali, keby mali o pár rokov viac, či mali iné pohlavie. Priam neuveriteľnú zmenu podstúpila oscarová herečka, z ktorej sa pred kamerami stal starý dedko. Tak schválne, viete na koho sa pozeráte?

Takto zamaskovaná sa v uliciach Berlína objavila herečka Tilda Swinton. Tá je síce zaraďovaná k najmenej atraktívnym herečkám. O jej talente však nikto nemôže pochybovať. Blondína je zároveň majsterkou premien. Na konte už má viacero úloh, kvôli ktorým sa zmenila na nepoznanie.  

Ako vráskavý dedko by sa podľa medializovaných informácií mala objaviť v horore s názvom Suspiria. V ňom stvárňuje ústrednú postavu Dakota Johnson, ktorá ako mladá Američanka prišla do Európy, aby navštevovala školu tanca. Akú úlohu vo filme zohráva starý, vráskavý pan, zatiaľ nevedno. 

Za zmienku stojí, že na pľaci bol pritomný aj 39-ročný milenec Tildy Swinton - Sandro Kopp. Bolo by veľmi zaujímavé vedieť, ako sa pri pohľade na svoju zamaskovanú lásku cítil.

Tilda Swinton ako starý pán.
Zobraziť galériu (6)
Tilda Swinton ako starý pán.  (Zdroj: profimedia.sk)

Takto vyzerá herečka Tilda Swinton za normálnych okolností.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerá herečka Tilda Swinton za normálnych okolností.

Viac o téme: Tilda Swinton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu