Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna Shania Twain úplne na dne: Toto ju zrazilo na kolená!

Shania Twain Zobraziť galériu (6)
Shania Twain (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Rozchod s prvým manželom, britským producentom a skladateľom Robertom Johnom "Muttom" Langeom, bol pre kanadskú speváčku Shaniu Twain veľmi náročný. Nevedela sa totiž preniesť cez to, že ju podviedol s vtedajšou najlepšou kamarátkou Marie-Anne Thiébaud.

Štyridsaťdeväťročná hudobníčka to uviedla v rozhovore pre denník New York Post. "Keď sa to stalo, vravela som si 'Musím na to zabudnúť, je toho viac, ako dokážem zvládnuť. Už nikdy nebudem spievať.' Musela som sa cez tú bolesť nejako preniesť," povedala Kanaďanka o Langeovom romániku, ktorý sa prevalil v roku 2008.

Twain ďalej uviedla, že kvôli synovi Ejovi sa snaží s exmanželom vychádzať dobre. S Thiébaud však podľa vlastných slov nechce mať nič spoločné. "Nestretávam sa s ňou a nemám v pláne ju vpustiť do môjho života. Ona nie je moja budúcnosť - je moja minulosť," uzavrela Kanaďanka, ktorá si rok po rozvode s Langeom vzala za manžela Frédérica Thiébauda. Ten bol predtým ženatý práve so spomínanou Marie-Anne.

Country speváčka a skladateľka Shania Twain sa narodila 28. augusta 1965 ako Eilleen Regina Edwards. Je päťnásobnou držiteľkou hudobnej ceny Grammy. Na konte má štúdiové albumy Shania Twain (1993), The Woman In Me (1995), Come on Over (1997) a Up! (2002). Vydala tiež memoáre s názvom From This Moment On (2011). V roku 2001 ju organizácia PETA zvolila za prvú najsexi vegetariánku. Na celom svete dosiaľ predala viac ako 80 miliónov kópií albumov. Na konte má hity ako Party for two, Man! I feel like a woman, Forever and for always, I'm Gonna Getcha Good!, That Don't Impress Me Much, Ka-Ching! alebo You're Still The One.  

Viac o téme: Shania Twain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu