Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovský trapas známej speváčky: Pocikala sa na pódiu!

Shania Twain Zobraziť galériu (6)
Shania Twain (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nepríjemné! Slávna speváčka Shania Twain (53) bola hosťom Andyho Cohena v šou Watch What Happens Live. S divákmi sa okrem iného podelila aj o nezvyčajné tajomstvo. Šarmantná brunetka pred kamerami priznala, že sa v minulosti na pódiu počúrala.

Shania Twain je sympatická a talentovaná umelkyňa, ktorú netreba zvlášť predstavovať. Na verejnosti  sa ukazuje vždy upravená a človek by mal pri pohľade na ňu pocit, že si potrpí na dokonalosť. Zdá sa však, že brunetka nemá problém ukázať sa aj v nelichotivom svetle.

Potvrdila to počas účinkovania v šou Watch What Happens Live, kde prezradila, že sa jej na pódiu prihodil dosť nepríjemný trapas. „Vstávala som zo stoličky a očúrala som sa. Mláčku som zamaskovala tak, že som akože nechtiac kopla do pohára vody. V tú chvíľu som bola zrazu veľmi vynaliezavá,” poznamenala speváčka.

Shania mala šťastie, že na outfite, v ktorom vystupovala, nebolo nič vidieť. „Vďakabohu, mala som sukňu, takže to všetko išlo akosi mimo nej,” dodala Twain. Nuž, keď ide o trapasy, neubránia sa im ani celebrity...

 

Viac o téme: Shania Twain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu