Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Shania Twain je šupa aj po 50-tke: Bujný výstrih a dokonalé telo!

Shania Twain kedysi. Zobraziť galériu (13)
Shania Twain kedysi. (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Vyzerá fantasticky! Reč je o speváčke menom Shania Twain (51). Tá sa po 15 rokoch vracia na hudobnú scénu s novým albumom. Kráska, ktorú preslávili hity Men! I Feel Like A Woman, That Don't Impress Me Much, či Forever And For Always, zavítala pri tej príležitosti do obľúbenej televíznej šou. Pri pohľade na jej krivky v obtiahnutom overale a bujné vnady v odvážnom výstrihu musí byť každému jasné, že do starého železa ešte nepatrí.

​Shania Twain bola vždy krásnou a talentovanou ženou. Pýšiť sa môže mnohými úspechmi a viackrát sa objavila v rebríčkoch najkrajších žien šoubiznisu. Keď ju však postihla lymska borelióza, musela si dať od spevu nútenú prestávku. Istý čas dokonca prišla o hlas. 

„Musela som byť neustále pod dozorom. A choroba mala viacero strašidelných príznakov. Napríklad som takmer spadla z pódia, bola som oslabená, mala som výpadky, bolesti, skrátka všetko. Najhoršie ale bolo, že som stratila kontrolu nad svojím hlasom,” povedala o náročnom období krásna speváčka.  

Tá sa na potešenie všetkých fanúšikov plánuje vrátiť na hudobnú scénu. Počas uplynulého týždňa sa v relácii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon predviedla s novou skladbou. Oblečená v čiernom overale vyzerala Shania priam dokonale. Povedali by ste, že o pár dní oslávi už 52. narodeniny? 

Zaujíma vás, ako fantasticky dnes Shania Twain vyzerá? FOTO nájdete v GALÉRII>> 

Viac o téme: Shania Twain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu