Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Táto žena je najväčšia sexbomba: Má blond vlasy, silikóny, aj krásnu tváričku!

Dani Mathers má hriešne telo a anjelsky krásnu tváričku. Zobraziť galériu (10)
Dani Mathers má hriešne telo a anjelsky krásnu tváričku.

LOS ANGELES - Pýši sa titulom! Objaviť sa nahá na stránkach pánskeho magazínu je v dnešnej dobe ambíciou nejednej mladej slečny. Navyše, ak ste v dave prsnatých krások zvolená za tú najlepšiu, máte pocit, že ste si splnili svoj životný sen. Aspoň tak nejako to vníma Američanka Dani Mathers (28), ktorú pred pár dňami korunovali za Playmate roka 2015. A treba uznať, že tento prívlastok jej právom patrí. Kombinácia anjelskej tváričky a hriešneho tela totiž musí ulahodiť každému.

Sexepíl z nej srší na všetky strany! Najznámejší pánsky časopis si pravidelne vyberá dievčinu, ktorú odmeni titulom Playmate roka. Tou aktuálnou je rodáčka z Kalifornie Dani Mathers. Práve blonďavá kráska najviac zaujala osemdesiatdeväťročného zakladateľa magazínu Hugha Hefnera v záplave dievčat, ktoré sa v uplynulom období pre čitateľov odhalili. 

Atraktívna blondínka s vylepšenými prsiami sa v rozhovore netajila tým, že je zo získania titulu nadšená. Túžila som po tom dosť dlho. Nemôžem uveriť tomu, že som to dokázala,” ​povedala pre hollywoodlife.com Dani. „Podobne, ako pri všetkom inom, pracujete tvrdo a dúfate, že vaša drina sa vyplatí,” uzavrela spokojne kráska, ktorá sa živí modelingom a herectvom. Na konte má účinkovanie v seriáli The Bold And The Beautiful a objavila sa aj v poslednej časti filmu Rýchlo a zbesilo. 

Dani Mathers je skutočná sexbomba.
Zobraziť galériu (10)
Dani Mathers je skutočná sexbomba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu