Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nahá kráska ukázala oblý zadoček aj prsia: Chlapi, páči sa vám? Máte smolu!

Ruby Rose sa ukázala pred kamerami úplne nahá. Zobraziť galériu (7)
Ruby Rose sa ukázala pred kamerami úplne nahá.

LOS ANGELES - Môžete sa len pozerať! Pri pohľade na vybrané fotografie austrálskej modelky a DJ-ky Ruby Rose (29) prepadnú hriešne myšlienky nejedného chlapa. Potetovaná kráska sa najnovšie ukázala v Evinom rúchu pred televíznymi kamerami a viacerí sa zhodujú v tom, že sa rozhodne nemá za čo hanbiť. Muži si však na tmavovlásku robia chúťky celkom zbytočne. Je totiž lesbička.

Komediálny seriál Orange Is The New Black sa za veľkou mlákou teší slušnej popularite. Súčasťou jeho tretej série je tiež atraktívna austrálska modelka Ruby Rose, pre ktorú tú typické výrazné tetovania. Tie ukázala tmavovláska aj v spomínanom počine. Ako bonus pridala nahé prsia i zadok, ktoré odhalila počas scén v sprche. 

Hoci väčšina mužov tetovania nepreferuje, postava tejto krásky rozhodne stojí za hriech. O Ruby je však verejne známe, že sa hlási k lesbickej orientácii. Priznala sa k tomu už vo svojich 12 rokoch, no u spolužiakov nenašla pochopenie. Útoky okolia sa stupňovali a o 4 roky neskôr skončila kráska v nemocnici. 

Aktuálne je Rose zasnúbená s modelkou Phoebe Dahl, no kvôli účinkovaniu v spomínanom seriáli sa termín ich svadby trošku posunul. „Podcenila som to. Nemyslela som si, že rola, ktorú stvárňujem, sa tak uchytí,” poznamenala v rozhovore pre People tmavovláska. Ktovie, či na jej úspechu majú podiel aj odhalené scény...

Ruby Rose sa v minulosti vyzliekla pre magazín Maxim. V tom čase ešte mala dlhé blond vlasy a menej tetovaní.
Zobraziť galériu (7)
Ruby Rose sa v minulosti vyzliekla pre magazín Maxim. V tom čase ešte mala dlhé blond vlasy a menej tetovaní.

Viac o téme: Ruby RoseOrange Is the New Black
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu