Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najväčšia sexbomba vysmiala ženu z fitka: Hlupaňa! Teraz jej hrozí basa

Dani Mathers Zobraziť galériu (5)
Dani Mathers (Zdroj: snapchat a facebook)

LOS ANGELES - Poriadne si zavarila! Dani Mathers (29) bola v máji 2015 zvolená za najväčšiu sexbombu, ktorá za ten rok pózovala pre pánsky magazín Playboy. Sexepílu má blondínka dodnes na rozdávanie, no o rozumnom správní v jej prípade nemožno hovoriť. Dôkazom sú udalosti posledných dní. Silikónka totiž na snapchate zverejnila záber nahej neznámej ženy, ktorú odfotila v posilňovni. A spustila tým poriadnu lavínu!

Karma?! Fitnescentrá sú plné krásnych tiel, za ktorými je kopec driny a odriekania. Na bežiacich pásoch alebo v šatniach však človek natrafí aj na nedokonalých jedincov, ktorí tam chodia práve pre to, aby na sebe niečo zmenili. Na to akosi pozabudla sexbomba Dani Mathers, ktorá bola zvolená za Playmate roka 2015.

Silikónka totiž prostredníctvom aplikácie snapchat zverejnila fotku neznámej nahej ženy, na ktorú natrafila v šatni. „Keď sa na to musím pozerať ja, tak vy tiež,” pripísala k necenzúrovanému záberu blondínka.     

A kým si Dani o sebe myslela, aká je vtipná, jej fanúšikovia a obdivovatelia na nej nenechali nitku suchú. „To snáď nemyslíš vážne. Akým právom si toto urobila? Si obyčajná hlupaňa!,” znejú reakcie verejnosti, ktorá spustila na hlavu playmate lavínu kritky.

A poriadne zúrili aj kompetentní z fitnescentra. Sexici zakázali vstup do všetkých svojich prevádzok. To však nie je jediný trest pre povrchnú slečinku. Okrem toho, že stratila množstvo priaznivcov, prišla aj o flek v rádiovej šou. A je ešte otázne, či nepríde aj o titul playmate. Najhorším trestom by však bola žaloba od dotknutej pani, ktorá by tak mohla sexi blondínku dostať na 6 mesiacov za mreže.  

Dani už zrejme došlo, čo svojím neuváženým správaním spôsobila. Zverejnila preto video, v ktorom sa verejne kajala. Chcem sa ospravedlniť za fotografiu, ktorú som náhodne zverejnila. To, čím sa živím, som si vybrala preto, lebo sa mi páči ženské telo. Jeho zosmiešňovanie nie je správne. Ja taká nie som. Viem, že som zarmútila veľa ľudí. No nikdy pred tým som niečo také neurobila a ani to už nikdy viac nespravím. Máte moje slovo,” sypala si popol na hlavu playmate. V obave o svoju slobodu zmazala všetky svoje kontá na sociálnych sieťach. Dôkazov v jej neprospech je však už plný internet. 

Dani Mathers verejne zosmiešnila neznámu ženu. Na snapchate zverejnila takýto záber.
Zobraziť galériu (5)
Dani Mathers verejne zosmiešnila neznámu ženu. Na snapchate zverejnila takýto záber.  (Zdroj: snapchat a facebook)

 

 

Viac o téme: PlaymatePlayboyDani Mathers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu