Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lesbička zo Zúfalých manželiek zaskočila fotografov: Aha, čo skrývam pod sukňou!

Dana Delany ukázala fotografom, čo skrýva pod sukničkou. Zobraziť galériu (6)
Dana Delany ukázala fotografom, čo skrýva pod sukničkou.

LOS ANGELES – Je to riadna divoška! Herečka Dana Delany (59), ktorá v seriáli Zúfalé manželky stvárnila lesbičku Katherine, sa dokáže na červenom koberci postarať o rozruch. Potvrdila to pred pár dňami, keď prišla do spoločnosti nahodená ako nevinná školáčka. Cudne však vyzerala len chvíľku. Pred prítomnými fotografmi si totiž bez rozpakov zdvihla sukničku, aby im ukázala pančušky s dráždivou aplikáciou pripomínajúcou podväzky.

Ani na prahu 60-tky nestráca nič zo svojho šarmu! Americká herečka Dana Delany nepatrí k ženám, ktoré sú prvoplánovo sexi. Napriek tomu sa v roku 2011 umiestnila v rebríčku 100 najkrajších hviezd podľa časopisu People na krásnom deviatom mieste. Svoj podiel má na tom zrejme nielen účinkovanie v seriáli Zúfalé manželky, ale aj fakt, že táto umelkyňa preferuje rafinovanosť.

Tú prenáša Dana aj do svojich outfitov. Keď sa totiž začiatkom tohto týždňa ukázala v spoločnosti, na prvý pohľad nijako nezaujala. Prítomných fotografov ale poriadne prekvapila, keď priamo na červenom koberci odhalila stehienka. Zrejme sa chcela popýšiť dráždivými pančuškami so vzorom, ktorý z nej robil dračicu.

O milostnom živote seriálovej lesbičky sa toho veľa nevie. Zhruba pred desiatimi rokmi sa však netajila tým, že by sa aj rada vydala. „Prekročila som päťdesiatku a som zrela na vydaj. Netuším síce za koho, ale pripravená som,” povedala v rozhovore herečka, ktorá prezradila aj to, aké sú jej nároky na pána pravého. „Mal by byť šikovný, vtipný a milý,“ dodala. Ako sa zdá, fešáka s takýmito vlastnosťami asi doposiaľ nenašla. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu