Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Páni, kto by sa vymenil?! Prominentná lesbička obkolesená nahými dvadsiatkami

Suki Waterhouse,Cara Delevingne a Gregoria May Jagger sú dobrými kamarátkami. Zobraziť galériu (8)
Suki Waterhouse,Cara Delevingne a Gregoria May Jagger sú dobrými kamarátkami.

LONDÝN - Trojnásobná porcia sexepílu! Keď sa pred objektívom fotografa vyzlečie atraktívna modelka, pohľad na ňu zväčša poteší každého chlapa. Ak si kráska prizve na pomoc ďalšie dve sexi kamarátky, tak sú všetky slová zbytočné. Potvrdzujú to tiež Cara Delevingne (22), Suki Waterhouse (23) a Gregoria May Jagger (23). Trojica plavovlások zdobí najnovšie číslo britského magazínu Vogue, ktoré si s radosťou určite prelistuje každý muž.

Bez zábran! Modeling nie je profesiou pre hanblivky. Svoje o tom vie každá manekýnka, ktorá sa už musela prejsť po móle v odvážnom outfite, či nafotiť reklamnú kampaň v Evinom rúchu. S nahotou nemá problém ani trojica krások, ktoré zdobia aktuálne číslo lifestylového magazínu Vogue.

Fotenie si zrejme najviac užila kontroverzná Cara Delevingne, ktorá patrí k najvychytenejším modelkám súčasnosti. Mladá Londýnčanka sa totiž netají svojou náklonnosťou k rovnakému pohlaviu, a tak nečudo, že pózovanie s vyzlečenými kamarátkami pre ňu bolo príjemné. „Je krásne byť v strede tohto sendviča,” komentovala záber na sociálnej sieti Cara.

Netradičné pózovanie len v miniatúrnych nohavičkách si ale užili aj Suki a Gregoria May. Tie sa svojim priaznivcom taktiež pochválili a svoje kamarátstvo vo veľkom vychvaľovali. „Nestáva sa každý deň, že fotíte s dvoma najlepšími priateľkami. Toto je fotka hodná zavesenia na stenu. Milujem vás, baby,” vyznala sa zo svojich pocitov Waterhouse, ktorá randí s obľúbeným hercom Bradleym Cooperom. No, bodaj by dievčatám tá láska vydržala...

Trojica modeliek má sexepílu na rozdávanie. Zľava Suki Waterhouse, Cara Delevingne a Gregoria May Jagger.
Zobraziť galériu (8)
Trojica modeliek má sexepílu na rozdávanie. Zľava Suki Waterhouse, Cara Delevingne a Gregoria May Jagger.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu