Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hriešny outfit známej krásky: MEGA výstrih a TAM dole... Aj vy sa budete červenať!

Suki Waterhouse Zobraziť galériu (9)
Suki Waterhouse (Zdroj: profimedia.sk)

BERLIN - Maximálne provokatívna! Taká bola počas uplynulého víkendu Suki Waterhouse (25), keď zavítala na párty, ktorú usporiadala značka Bvlgari. Blondínka sa ukazala v spoločnosti oblečená v overale s hlbokým výstrihom. Na hrudník sa jej ale pozeral asi málokto. Tenká látka totiž obopínala intímne partie známej modelky. Nuž, ak chcela zaujať, podarilo sa jej to na sto percent!

Britská modelka a herečka Suki Waterhouse je zvyknutá na nahotu pred objektívom, či kamerami. V minulosti už viackrát pózovala v Evinom rúchu. Zrejme nikoho preto neprekvapí, že i outfity hviezdnej krásky spadajú skôr do kategórie tých odvážnych. 

Blondínka sa momentálne nachádza v Berlíne, kde sa spoločne s kamarátkami a kolegyňami Lottie Moss a Toni Garn zabávala na party, ktorú usporiadala značka Bvlgari. Hoci si každá zo spomenutých krások dala na svojom vzhľade záležať, najviac pozornosti na seba strhávala práve Suki. 

Svoje krivky totiž odela do vypasovaného overalu, ktorý kopíroval každučký záhyb jej tela. Nuž, takýto kúsok si vyžaduje nielen tip-top postavičku, ale aj odvahu. Veď posúďte sami!

Suki Waterhouse predviedla na červenom koberci hlboký výstrih a obopnuté intímne partie.
Zobraziť galériu (9)
Suki Waterhouse predviedla na červenom koberci hlboký výstrih a obopnuté intímne partie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Suki Waterhouse, Lottie Moss a Toni Garrn si dali na svojom vzhľade záležať. Prvá spomína bola rozhodne najprovokatívnejšia.
Zobraziť galériu (9)
Suki Waterhouse, Lottie Moss a Toni Garrn si dali na svojom vzhľade záležať. Prvá spomína bola rozhodne najprovokatívnejšia.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Suki Waterhouse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu