Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlpatý rozkrok prominentnej dcéry: Jáááj!

Georgia May Jagger vyzerá ako krehké žieňa... Zobraziť galériu (9)
Georgia May Jagger vyzerá ako krehké žieňa... (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Čo to tam má?! Pre dcéru bývalej modelky Jerry Hall (60) a lídra kapely The Rolling Stones Micka Jaggera (73) - Georgiu May Jagger (25) je typická výrazná medzera medzi prednými zubami. Modelka, ktorá kráča v maminých šľapajách, však nedávno zverejnila na instagrame fotku, kde zaujala čímsi iným... A to blonďavým chumáčom v oblasti rozkroku.

Chcela byť za vtipnú! Mnohé hviezdy šoubiznisu sú si vedomé, že je nevyhnuté komunikovať s fanúšikmi. Nápomocné sú im sociálne siete, kde často zverejňujú aj momentky zo súkromia. Kým mnohé modelky si dávajú záležať, aby na nich vyzerali vždy príťažlivo a sexi, Georgia May Jagger je iný prípad.

Dcéra známeho búrliváka si zo seba dokonca pokojne vystrelí. Na instagrame zverejnila nedávno momentku, kde pózuje s poriadne "chlpatým" rozkrokom. „Prišiel čas to skrátiť?” pripísala k fotke blondínka, ktorá si intímne partie takto ozdobila vlasovým príčeskom. 

Georgia May Jagger nepotrebuje zverejňovať na instagrame samé sexi fotky. Pokojne zavesi na web aj toto...
Zobraziť galériu (9)
Georgia May Jagger nepotrebuje zverejňovať na instagrame samé sexi fotky. Pokojne zavesi na web aj toto...  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Georgia May Jagger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu