Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná Kate Middleton sa zaobľuje do krásy: Prvé FOTO bruška!

Kate Middleton je druhý raz tehotná a pod šatami sa jej začína rysovať bruško. Zobraziť galériu (9)
Kate Middleton je druhý raz tehotná a pod šatami sa jej začína rysovať bruško. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Tehotenstvo jej pristane! Aj keď si Kate Middleton (32) s druhým potomkom pod srdcom musela prejsť silnými nevoľnosťami, momentálne má opäť dôvod na obrovský úsmev. Jej zdravotný stav sa rapídne zlepšil a prírastok sa už hlási do centra pozornosti. Očarujúcej vojvodkyni uplynulý večer vykúkalo spod šiat malé tehotenské bruško.

Prekvitá čoraz viac! Tento týždeň sme vás na Topkách informovali, že vojvodkyňa z Cambridge prekonala silné nevoľnosti spojené s druhým tehotenstvom a vrátila sa k svojim kráľovským povinnostiam. Jej šnúra benefičných podujatí pokračovala aj uplynulý večer, kedy brunetka zavítala na slávnostnú večeru spojenú s recepciou. V rafinovaných kokteilových šatách však tentoraz ukázala aj to, čo si možno ešte nejaký čas chcela nechať pre súkromné chvíle so zákonnou polovičkou.

Kate Middleton zvolila na galavečer Action on Addiction čierne šaty značky Temperley London s dĺžkou po kolená, ktoré vzbudzovali dojem, že sú geometricky perforované. To, čím manželka princa Williama priťahovala objektívy najviac, však neboli zdanlivé dierky. Väčšina hostí aj paparazzov smerovala svoj pohľad k drieku, kde sa britskej ikone črtalo tehotenské bruško. Hoci si ho zakrývala kyticou kvetov aj malou kabelkou, nakoniec predsa len bolo vidieť, že druhý potomok na ceste rastie každým dňom.

Aj keď sa väčšina konverzácií s Catherine krútila okolo jej charitatívnych aktivít, nakoniec prišla reč aj na súkromie. „Myslím, že sa rozprávali o jej podpätkoch a potom aj o bábätku. Mám pocit, že sa jej niekto opýtal, čo to bude, ale neodpovedala,“ prezradil očitý svedok Christopher Holder. V 13. týždni tehotenstva je i tak príliš skoro na určenie pohlavia plodu. Je navyše vysoko pravdepodobné, že kráľovská rodinka si túto informáciu nechá pre seba až do termínu pôrodu.

Spoznajte do detailov príbeh Williama a Kate v novej knihe s názvom Kate - Budúca kráľovná. Teraz za akciovú cenu a s vyzdvihnutím na 50-tich miestach zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu