Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tehotná Kate Middleton po nevoľnostiach opäť žiari: Pozrite na jej zvodné nôžky!

Kate Middleton si po prekonaní tehotenských nevoľností plní svoje povinnosti v plnej zbroji. Zobraziť galériu (8)
Kate Middleton si po prekonaní tehotenských nevoľností plní svoje povinnosti v plnej zbroji. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Veľkolepý návrat ku kráľovským povinnostiam! Krátko na to, čo celý svet obletela radostná správa o druhom tehotenstve, bola Kate Middleton (32) nútená utiahnuť sa do súkromia pre veľmi silné nevoľnosti. Jej zdravotný stav sa však medzičasom rapídne zlepšil a vojvodkyňa už zase ohuruje v spoločnosti. Včera večer vystavila štíhle nohy v belasej róbe a rozdávala úsmevy na všetky strany.

Trápenie pominulo! Hoci sa Kate Middleton postarala na kráľovskom dvore aj v celej Británii o obrovskú eufóriu, nakoniec kvôli nej zostala pripútaná na lôžku. Rovnako ako v prípade prvého tehotenstva, aj tentoraz trpela silnými nevoľnosťami, pre ktoré sa verejného života celkom stránila. Po siedmich týždňoch však konečne zavítala medzi svojich krajanov, aby sa opäť chopila reprezentačných povinností. Noblesný úvod po takmer dvojmesačnej pauze ani nemohol dopadnúť lepšie.

Hoci sa vojvodkyňa z Cambridge blysla na verejnosti už cez deň, tá pravá čerešnička na torte prišla vo večerných hodinách. Brunetka totiž svojou prítomnosťou spestrila odovzdávanie cien pre najlepších fotografov roka z prostredia divočiny. Kate stavila na blankytnú róbu z dielne návrhárky Jenny Packham, ktorá v prednej časti siahala len do polovice stehien, no vzadu jej nechýbala vejúca vlečka. Nohy tehotnej krásky tak tentoraz vynikli v celej kráse.

Matka malého princa Georgea nosí druhého potomka pod srdcom už 13 týždňov, no po brušku niet na jej figúre najmenšej stopy. Termín pôrodu pripadol na apríl budúceho roka, pričom všetci z okolia vojvodkyne veria, že všetko aj tentoraz prebehne hladko. A ako sa manželka princa Williama včera cítila medzi ľuďmi? „Bola veľmi potešená, že vytiahla päty z domu,“ prezradil dôverný zdroj z prostredia paláca. Dúfajme, že žiadne ďalšie komplikácie ostro sledovanú krásku už nečakajú.

Spoznajte do detailov príbeh Williama a Kate v novej knihe s názvom Kate - Budúca kráľovná. Teraz za akciovú cenu a s vyzdvihnutím na 50-tich miestach zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu