Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šok: Depardieu iba v šortkách ukázal gigantický pupok - stal sa z neho reálny Obelix!

Gérard Depardieu šokoval gigantickým bruchom, ktorým akoby z oka vypadol svojej kultovej postave - Obelixovi. Zobraziť galériu (13)
Gérard Depardieu šokoval gigantickým bruchom, ktorým akoby z oka vypadol svojej kultovej postave - Obelixovi. (Zdroj: isifa)

KALIFORNIA - Stotožnil sa so svojou kultovou postavou z rozprávky? Hoci má Gérard Depardieu (65) na konte množstvo úspešných filmov, pre mnohých fanúšikov zostane navždy zapamätaný ako bruchatý hrdina Obelix. Stačilo však zopár rokov nezdravého životného štýlu a herec sa do navlas rovnakej podoby zmenil aj v skutočnosti. Čerstvé zábery jeho obéznej postavy doslova vyrážajú dych.

Na svoje zdravie zvysoka kašle! Aspoň tak vyznievajú najnovšie fotografie Gérarda Depardieua, o ktorom je známe, že holduje alkoholu a nedá dopustiť na gurmánske špeciality. Spôsob života na vysokej nohe a bez štipky pohybu však speje k tomu, že rodák z Francúzska rastie do šírky každým dňom. O jeho obezite sa síce otvorene hovorí už dlhší čas, no reálne rozmery nadobudla až tento týždeň. Herec sa totiž na nakrúcaní snímky La Vallée de l'Amour (Údolie lásky) predviedol iba v šortkách, ktoré si zrejme nechal ušiť na mieru.

Nehostinné podmienky kalifornskej púšte spôsobili, že niekdajšiemu lámačovi ženských sŕdc bolo na pľaci v Doline smrti horúco. Tukové zásoby mu síce vytvárajú aj nevábnu dvojitú bradu, no najviac kilogramov sa mu hromadí práve v oblasti pása. Jeho obvod s vysokou pravdepodobnosťou presahuje všetky medicínske tabuľky a súčasný obyvateľ Ruska sa vďaka nemu bezpochyby radí k najmohutnejším hereckým hviezdam. To, čo Gérard bežne skrýva pod šatami, sa nedá nazvať inak než ignoráciou vlastného zdravia.

Paradoxom je, že parížsky odchovanec v mladosti patril medzi vychýrených švihákov s jemnými črtami tváre a vyformovanou postavou. Dokonca sa netajil tým, že priťahuje aj rovnaké pohlavie. „Viem, že sa už od včasnej mladosti páčim homosexuálom,“ chválil sa Gérard v rozhovoroch. A čo by robil, ak by ho niekto z gayov požiadal o sex? „Ja by som ho požiadal o peniaze,“ nezaprel herec svoju posadnutosť financiami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu