Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšia prsnatá sexbomba na obzore: Má 20 a jej nahé vnady vyliečia každého!

Charlotte McKinney sa pred prahom dospelosti pýši bujnými vnadami, ktoré jej nadelila príroda. Zobraziť galériu (6)
Charlotte McKinney sa pred prahom dospelosti pýši bujnými vnadami, ktoré jej nadelila príroda. (Zdroj: Galore)

NEW YORK – Sexepílu dostala do vienka naozaj dosť! Hoci meno Charlotte McKinney zatiaľ nepatrí medzi modelkami k zvučným pojmom, to sa podľa viacerých názorov už čoskoro zmení. Jeho nositeľka je totiž dvadsiatka s figúrou, akú túži mať po boku väčšina mužov. Pozrite si túto kočku v úlohe dráždivej sestričky hore bez.

Na Kramároch by nemala konkurenciu! Keď sa vo svete modelingu spomína polonahá sexica s prirodzenými bujnými vnadami, médiá zvyčajne skloňujú meno Kate Upton. Tej však momentálne šliape na päty mladšia konkurencia, ktorá má svojim mužským fanúšikom rozhodne čo ponúknuť. Charlotte McKinney totiž neváhala a obdivuhodné krivky prepožičala čerstvému číslu magazínu Galore. Nielen ako starostlivú ošetrovateľku by si ju v posteli zaručene dokázal predstaviť každý pacient. Veď posúďte sami.

Charlotte sa pred objektívom predviedla v úsporných kúskoch bielizne a nechala vyniknúť predovšetkým kypré poprsie. Na hlave jej však nechýbal symbol všetkých zdravotných sestier, ktorý sa z nemocníc už dávno vytratil. Na iných záberoch pribudli aj podväzky a lekárske prostredie evokoval stetoskop. Pri pohľade na mladučkú prsaňu je jasné, že syndróm bieleho plášťa pri nej nikomu nehrozí.

Sexi blondínka si je svojho výnimočného zovňajšku dobre vedomá a presne vie, kde má v šoubiznise svoje miesto. „Som zaoblenejšia sexbomba s veľkými prsami. Nepredvádzam exkluzívnu módu na prehliadkových mólach, na Týždni módy ma neuvidíte,“ nechala sa počuť pre časopis Esquire. Zaujímavosťou ale je, že vždy takáto sebavedomá nebola. Zo školy totiž odišla ako sladká sedemnástka. Do veľkej miery sa pod tento fakt podpísala závistlivosť zo strany ostatných dievčat, ktoré ju ponižovali a nesprávali sa k nej práve najlepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu