Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Blonďavá sexbomba dobýja svet hompáľajúcimi prsiami: Po pozretí tohto minútového videa budete paf!

Lindsay Pelas je pre známe sexbomby slušnou konkurenciou. Zobraziť galériu (4)
Lindsay Pelas je pre známe sexbomby slušnou konkurenciou.

LOS ANGELES – Chlapi si nestíhajú utierať sliny! Známe krásky Kate Upton (22) a Charlotte Mckinney (22) by sa mali mať na pozore. Na post sexbomby si totiž najnovšie robí zálusk playmate Lindsey Pelas (24). Blondínka s obdareným hrudníkom natočila pred pár dňami poriadne horúce video, ktoré sa v mužskom svete stalo ihneď hitom.

Ešte donedávna poznali meno Lindsey Pelas len čitatelia pánskych magazínov, no popularita dvadsaťštyriročnej krásky z Louisiany rastie každým dňom. Vďačí za to videu, ktoré si s radosťou pozrie hádam každý chlap. A zo zvedavosti aj nejedna žena.

Prsnatá blondínka sa totiž pred kamery postavila v plavkových nohavičkách a kratučkom tielku, pod ktoré si nevzala podprsenku. Takto (ne)oblečená sa pustila do behania, počas ktorého jej spod vršku vykukali hompaľajúce sa vnady. V závere videa sa Lindsey osvieži vodou, ktorá jej steká dole po tele.

Hoci spomínaný klip trvá necelú minútu, blondínke táto krátka chvíľa stačí na to, aby jeho divákov rozpálila. Videom, ktoré je v priebehu pár dní mimoriadne sledované, sa sexica pochválila aj na instagrame. „Toto je dôvod, prečo nenávidím kardio,” pridala komentár Lindsey, s ktorou by si rád zabehal nejeden milovník veľkých pŕs.

VIDEO: Lindsey Pelas sa vďaka hompáľajúcim prsiskám stáva medzi chlapmi senzáciou.

Lindsey Pelas

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu