Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Blonďavá sexBOMBA hore bez: Tieto obrovské vnady jedna ruka neudrží!

Ktorej sexbombe patria tieto bomby?! Zobraziť galériu (7)
Ktorej sexbombe patria tieto bomby?!

LOS ANGELES – Príroda na nej nešetrila! Americká modelka Charlotte McKinney (23) nie je len taká obyčajná blondínka. Kráska s prirodzene veľkými vnadami má totiž toľko šarmu, že sa radí medzi najväčšie sexice súčasnosti. Svojej povesti nezostáva nič dlžná a pri každej možnej príležitosti to hravo dokáže. Najnovšia kampaň na džínsy je tiež skvelým dôkazom.

Páni, to je bohyňa! Túto vetu si začiatkom roka povedal zrejme každý, kto uvidel reklamu americkej siete rýchleho občerstvenia, v ktorej účinkovala blondínka Charlotte McKinney. Obnažená kráska totiž v minútovom videu predviedla toľko sexepílu, že mnohí pri pohľade na ňu prestali dýchať. Nadšení boli aj jej rodičia. „Sú na mňa hrdí a vždy za mnou stoja,” prezradila v jednom z rozhovorov dievčina, ktorá takto odštartovala celkom slušnú kariéru glamour modelky.


Svet má novú sexbombu: Pri pohľade na ňu zabudnete dýchať!


Najnovšie Charlotte oslovila známa značka džínsov. Na reklamných záberoch pózuje blondínka v rifľových šortkách a krátkej košeli, vďaka čomu vyniknú jej dokonalé krivky. Počas pózovania zo seba postupne zhodila vršok a zostala stáť pred objektívom fotografa hore bez. Veľké vnady sa usilovala zakryť rukou, no márne.

Pri pohľade na sexi krásku znie až priam neuveriteľne, že bola na strednej škole šikanovaná. „Dievčatá vedia byť poriadne kruté. Nemala som veľa kamarátok, takže ma vnímali ako ľahký cieľ a išli si za tým, aby mi znepríjemnili život,” poznamenala v rozhovore Charlotte, ktorá sa kedysi za svoje krivky hanbila.

Dnes ju vďaka nim pomaličky spoznáva celý svet. Na konte má viacero kampaní a objaví sa aj v pokračovaní filmu Špinavý Joe. Aktuálne je jednou z hviezd súťažiacich v obľúbenej tanečnej šou Dancing with the Stars.

Charlotte McKinney je novodobá sexbomba.
Zobraziť galériu (7)
Charlotte McKinney je novodobá sexbomba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu