Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Najznámejšia zlatokopka pretŕčala veľké silikóny: Každý prsník do inej strany!

Courtney Stodden predvádzala svoje silikónové vnady bez podprsenky. Zobraziť galériu (10)
Courtney Stodden predvádzala svoje silikónové vnady bez podprsenky.

LOS ANGELES – Nechala si ich zväčšiť až príliš? Aj keď silikónové implantáty v poprsí dokážu mnohým ženám posilniť sebavedomie, Courtney Stodden (20) to s veľkosťou tých svojich poriadne prehnala. Bez opory v podobe podprsenky totiž má čo robiť, aby si ich udržala vo výstrihu. Navyše jej každý prsník smeruje do inej strany.

Chcelo by to lepšiu výstuž? Medzi top benefity silikónových vnád patrí to, že pôsobia objemnejším dojmom a zachovávajú si svoj pevný tvar. Zlatokopka Courtney Stodden však podstúpila plastickú operáciu, kvôli ktorej jej chrbtica dostáva poriadne zabrať. Stačí sa pozrieť, aký dekolt predvádzala na nedávnej výstave. Blondínka chcela podporiť umelca menom Sham Ibrahim, no všetku pozornosť strhla na seba. Prednosti sa jej v sieťovanom tope bez podprsenky doslova rozchádzali do strán.

Courtney si do umeleckého prostredia vyrazila v džínsach, ktoré doplnila červeným topom s tenučkými ramienkami. Priliehavé oblečenie síce zvýraznilo jej veľmi štíhlu figúru, no zároveň podčiarklo aj nepomer medzi telom a obrími implantátmi. Odkopnutému manželovi Dougovi Hutchisonovi však nič z toho vonkoncom neprekážalo. Staronová partnerka sa totiž o neho obtierala a venovala mu aj zopár bozkov pred prítomnými fotografmi.

Zaujímavosťou je, ako prudko sa zmenila rétorika mladučkej plavovlásky. Tá v čase rozchodu s hercom zo Zelenej míle tvrdila, že sa potrebuje osamostatniť, získať voľnosť a že chce randiť s mužmi v jej veku. Podľa terajších slov však išlo o sebeckú etapu v jej živote. „Našťastie som sa z toho omylu dostala v celkom krátkom čase,“ sypala si popol na hlavu. Zlé jazyky ale tvrdia, že skôr sa jej až príliš rýchlo vyčerpali finančné zdroje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu