Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Najznámejšia zlatokopka prevetrala silikóny: Obrovské melóny v malinkých bikinách!

Courtney Stodden sa na sociálnej sieti pochválila novými mini bikinami. Zobraziť galériu (7)
Courtney Stodden sa na sociálnej sieti pochválila novými mini bikinami.

LOS ANGELES – Pripravená na leto! Takýmito slovami sa pred pár dňami prihovárala televízna hviezdička Courtney Stodden svojim priaznivcom na sociálnych sieťach. Súčasťou odkazu bola aj fotka v miniatúrnych bikinách, ktoré zakrývali naozaj len to najnutnejšie. Keďže je vyumelkovaná blondínka povestná obrovskými silikónovými prsiami, viacerých mužských fanúšikov týmto záberom mimoriadne potešila.

Hviezdičku Courtney Stodden vníma verejnosť v nie príliš lichotivom svetle. Vylepšená peroxidová blondínka má na konte účinkovanie vo viacerých televíznych programoch, no najviac sa zviditeľnila sobášom s hercom Dougom Hutchisonom. V čase svadby mala dievčina len sladkých 16 rokov, čo bolo v porovnaní s 51-ročným ženíchom naozaj málo. Nečudo, že sa na jej hlavu zniesla vlna kritiky a pohŕdania.

Courtney si ale z neprajníkov ťažkú hlavu vôbec nerobí a život celebrity si užíva plnými dúškami. Popritom nezabúda zásobovať sociálne siete svojimi fotkami, na ktorých špúli napumpované pery a otŕča neprirodzene veľké prsiská.

Aktuálne spôsobila blondínka rozruch fotografiou v ružových bikinách. Maličké trojuholníky jej ledva zakryli bradavky a intímne partie. „Cítim sa ako Lolita,” pripísala k záberu Courtney, ktorú mužskí fanúšikovia zasypali slovami chvály a obdivu. Ako sa silikónka v  miniatúrnych plavkách páči vám?

Miniatúrne bikiny, ktoré si na seba obliekla Courtney Stodden, zakrývali len to najnutnejšie.
Zobraziť galériu (7)
Miniatúrne bikiny, ktoré si na seba obliekla Courtney Stodden, zakrývali len to najnutnejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu