Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Silikónová zlatokopka bez príkras: To je sila! Vôbec sa na seba nepodobá

Courtney Stoddden sa fanúšikom ukazuje vždy upravená a nalíčená. Zobraziť galériu (9)
Courtney Stoddden sa fanúšikom ukazuje vždy upravená a nalíčená.

LOS ANGELES - Je to vôbec ona?! Courtney Stodden (21) sa zviditeľnila sobášom s výrazne starším, no hlavne známym a bohatým, hercom Dougom Hutchisonom (55), ktorý účinkoval napríklad vo filme Zelená míľa. Pre blonďavú prsaňu je tiež príznačné otŕčanie polonahého tela a zmachlenej tváre. Tú sa nedávno rozhodla fanúšikom ukázať bez príkras. Mnohých tak zaujala oveľa viac, ako keby sa im ukázala kompletne nahá.

Tak predsa sa odličuje! Courntey Stodden, ktorá samú seba rada označuje za Marilyn Monroe súčasnosti, si potrpí na vyumelkovanú vizáž a bezchybný mejkap. Peroxidové vlasy, hrubé očné linky, umelé mihalnice a výrazný rúž sú skrášľovadlá, bez ktorých sa nepohne ani na krok. Keďže vidieť jej prirodzenú tvár bolo vždy priam nemožné, viacerí by si mohli myslieť, že s mejkapom aj spáva. 


Mohlo by vás zaujímať: Táto zlatokopka sa cíti ako najväčší sexsymbol všetkých čias: Ehm, dievča, ty si poriadne mimo!


Blondínka však pred pár dňami vyviedla všetkých z omylu, keď na instagrame zverejnila záber, kde je úplne prirodzená. S odhaleným telom už totiž veľa rozruchu nenarobí, tak sa rozhodla pre zmenu zaujať takto. „Ó môj Bože, vyzeráš tu ako celkom iný človek. Nespoznávam ťa,” znel jeden z komentárov pod fotkou. Fanúšikovia vyumelkovanej zlatokopky sa dokonca zhodujú, že je takto ešte krajšia. „Konečne vyzeráš adekvátne svojmu veku. Prirodzenosť ti veľmi svedčí,” nešetril chválami jeden z nich. Čo na nenalíčenú silikónku hovoríte vy?  

Courtney Stodden ako vyumelkovaná cica.
Zobraziť galériu (9)
Courtney Stodden ako vyumelkovaná cica.  (Zdroj: Instagram)

Prirodzená tvár Courtney Stodden.
Zobraziť galériu (9)
Prirodzená tvár Courtney Stodden.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Courtney Stodden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu