Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Táto zlatokopka sa cíti ako najväčší sexsymbol všetkých čas: Ehm, dievča, ty si poriadne mimo!

Courtney Stodden (vpravo) si o sebe myslí, že sa podobá na Marilyn Monroe. Zobraziť galériu (10)
Courtney Stodden (vpravo) si o sebe myslí, že sa podobá na Marilyn Monroe.

LOS ANGELES - Tá sa musí v hrobe obracať! Jedným z najväčších sexsymbolov všetkých čias je nepochybne herečka Marilyn Monroe (†36). Filmová hviezda je aj roky po smrti idolom pre mnohých mužov i ženy. Jej pomerne veľkým fanúšikom je napríklad preplastikovaná blondína Courtney Stodden (20), ktorá žije v presvedčení, že sa na ikonu ponáša. Tak schválne, vidíte tam podobu?!

Verí si! Courtney Stodden odštartovala svoju mediálnu kariéru vo svojich 16 rokoch, keď sa vydala za päťdesiatjedenročného herca Douga Hutchisona. Dlhší čas sa nevedela presadiť podľa svojich predstáv, a tak si dala rapídne zväčšiť prsia a upísala sa britskej reality šou. V súčasnosti sa prezentuje najmä ako modelka, no mnohí ju vnímajú skôr ako preplastikovanú kreatúru, ktorá má silikón snáď aj v hlave.

Vyžito vyzerajúca dvadsiatka si o sebe navyše myslí, že sa podobá na Marilyn Monroe. Svoj podiel na tom má zrejme aj fakt, že poniektorí jej nadšenci ju pravidelne zahŕňajú komplimentmi. „Si krásna rovnako ako ona. Niekedy mám problém rozlíšiť, či pozerám na tvoje fotky alebo na nejaké jej staré zábery,” neskrýval svoje nadšenie jeden z nich.

Medzi blondínkinými fanúšikmi sa však nájdu aj takí, ktorí silikónku otvorene kritizujú. „Preboha, to ti nie je trápne, že sa po nej opičíš? Buď sama sebou!” znel komentár pod fotkou televíznej hviezdičky. „Dievča, spamätaj sa a prestaň zo seba robiť to, čo nie si. Nikdy nebudeš takým sexsymbolom, akým bola Marilyn,” nekládol si servítku pred ústa jeden z neprajníkov. Sympatie bežných ľudí si Courtney rozhodne nezískala ani po najnovších správach, ktoré sú s ňou spájané. Ako informoval portál tmz.com, blondínka natočila sexvideo, ktoré sa usiluje predať bulváru. Záujem doposiaľ nikto neprejavil. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu