Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bieber opäť púta pozornosť: Tentoraz sa prirovnal k princeznej Diane!

Justin Bieber Zobraziť galériu (8)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Kanadský spevák Justin Bieber sa prirovnal k princeznej Diane, ktorá zomrela v roku 1997 pri tragickej dopravnej nehode po tom, ako ju spolu s priateľom Dodim al-Fayedom prenasledovali paparazzi.

V obdobnej situácii sa podľa vlastných slov ocitol v utorok poobede aj 20-ročný interpret. Keď sa viezol vo svojom aute po Los Angeles, začal ho vraj prenasledovať fotograf. Keď si to spevák všimol, prudko zabrzdil, následkom čoho paparazzo zozadu narazil do jeho auta. Bieber na rozdiel od Diany vyšiel z nehody bez zranení a jeho auto utŕžilo iba zopár škrabancov. "Proti tomu, čo som práve zažil, by mali existovať zákony. Mali sme sa poučiť zo smrti princeznej Diany..." napísal na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter krátko po incidente.

Justin Bieber pochádza z kanadského Londonu a debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby (feat. Ludacris) a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, jedenásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards, pätnásť Teen Choice Awards, osem MTV Europe Music Awards a dve nominácie na Grammy. 

Okrem hudby je však tiež známy početnými problémami so zákonom. Tento mesiac napríklad uzavrel dohodu o vine a treste v súvislosti s januárovým zatknutím za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne. Bieber sa priznal k bezohľadnému šoférovaniu a nenásilnému bráneniu sa zatknutiu, výmenou za čo prokurátor stiahol obvinenie zo šoférovania pod vplyvom omamných látok. Sudca spevákovi následne nariadil absolvovať dvanásť hodín kurzu na zvládanie hnevu, darovať 50-tisíc amerických dolárov na detskú charitu a tiež sledovať videá o tragických dôsledkoch šoférovania pod vplyvom alkoholu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu