Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smutné Vianoce slávneho rockera: Jeho syn mal vážnu nehodu, je v kritickom stave!

Bryan Ferry Zobraziť galériu (6)
Bryan Ferry (Zdroj: SITA)

COUND – Syn britského rockového veterána Bryana Ferryho Merlin je podľa BBC vo vážnom stave po tom, ako sa v pondelok večer neďaleko anglickej dedinky Cound v Shropshire zrazilo jeho auto s ďalšími dvomi vozidlami.

Dvadsaťštyriročný mladík pri nehode utrpel zranenia hlavy i zlomeniny oboch nôh, panvy a ľavej ruky, pričom z vraku ho museli vyslobodzovať miestni hasiči. Jedno z áut dokonca začalo horieť, jeho 49-ročnému šoférovi sa však z neho podarilo dostať bez vážnejších zranení. Utŕžil vraj iba zopár škrabancov a odrenín.

„Ďakujem, že ste môjho brata dostali živého z niečoho, čo vyzeralo ako zdeformovaná plechová krabica,“ poďakoval sa záchranárom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter Ferryho ďalší syn Otis. „Neprestávame sa modliť,“ dodal. 

Šesťdesiatdeväťročný Bryan Ferry pôsobil napríklad v skupine Roxy Music. Preslávili ho skladby ako Let's Stick Together či Slave to Love. V januári 2012 sa oženil s priateľkou Amande Sheppard, vlani však ohlásili rozchod. Spomínaných synov i ďalšie dve deti má zo vzťahu s Lucy Helmore. Spevák bol tiež známy vzťahom s Jerry Hall, ktorá ho však opustila kvôli Mickovi Jaggerovi. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu