Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Chladnokrvný vrah (80) manželky režiséra Polańského: Vo väzení sa ožení s 26-ročnou fanúšičkou!

Charles Manson Zobraziť galériu (4)
Charles Manson (Zdroj: FB)

NEW YORK - Americký zločinec Charles Manson, ktorý má na svedomí napríklad vraždu manželky režiséra Romana Polańského, získal povolenie na sobáš s 26-ročnou obdivovateľkou Afton Elaine Burton. Tá opustila pred deviatimi rokmi domov a presťahovala sa do kalifornského mesta Corcoran, v ktorého väznici žije aj Manson. Platnosť dokumentu, ktorý vydali 7. novembra, sa skončí začiatkom februára 2015. Termín svadby zatiaľ dvojica neoznámila.

"Áno, je to pravda, vezmeme sa. Ľúbim ho a som s ním," povedala pre agentúru Associated Press (AP) Burton, ktorá sa snaží už niekoľko rokov o prepustenie milovaného zločinca. Osemdesiatročný rodák zo Cincinnati v Ohiu nemá právo na návštevy a to vrátane rodinných príslušníkov. Fanúšička však uviedla, že ako manželka bude môcť získať ďalšie informácie, ktoré by jej mohli pomôcť v úsilí o oslobodenie partnera. 

Žena, ktorá vystupuje aj pod prezývkou Star, rozprávala o svadobných plánoch už minulý rok v rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone. Manson však vlani v decembri tieto správy poprel. Burton pre AP v pondelok uviedla, že žiadne z jeho vtedajších vyjadrení neplatí. Podľa informácií agentúry AP vedenie väznice povolenie na sobáš naozaj dostalo. Svadba sa bude môcť konať v priestoroch nápravného zariadenia. Dvojica si môže pozvať na uzavretie manželstva úradmi poverenú osobu a tiež desať hostí, ktorí nie sú väzňami. 

Charles Manson, vlastným menom Charles Milles Maddox, sa preslávil ako vodca skupiny fanatikov, ktorých nazýval rodinou. Okrem iných, v auguste 1969 zavraždili herečku a manželku režiséra Romana Polańského Sharon Tate, ktorá bola v ôsmom mesiaci tehotenstva. Leslie Van Houten, Patricia Krenwinkel, Charles "Tex" Watson, Bruce Davis a Robert Beausoleil, ktorí patrili k takzvanej Mansonovej rodine, sú stále za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu