Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Problémy herca zo Scary Movie: Skončil v policajných putách!

Katt Williams Zobraziť galériu (5)
Katt Williams (Zdroj: FB)

NEW YORK - Zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Sugea Knighta a komika Katta Williamsa, ktorý je známy napríklad zo Scary Movie 5, zatkli v stredu za krádež fotoaparátu. Tej sa mali dopustiť ešte 5. septembra v Beverly Hills, pričom poškodenou je istá fotografka celebrít.

>Ako uviedol prokurátor, 49-ročného Knighta zadržali v Las Vegas. Štyridsaťtriročného Williamsa zase vzali do väzby na súde v kalifornskom Inglewoode, kam sa dostavil v súvislosti s obvinením z iného násilného činu. Prvého menovaného by mohli prepustiť po zložení kaucie milión amerických dolárov (v prepočte viac ako 785-tisíc eur), pretože v minulosti ho odsúdili za útok so smrtiacou zbraňou. Williams by sa mohol dostať z väzby po zaplatení 75-tisíc dolárov (v prepočte takmer 59-tisíc eur). V prípade dokázania viny by mohol súd poslať Knighta za mreža až na 30 rokov, jeho kolega by si mohol odsedieť sedem rokov. 

Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ hudobného vydavateľstva Death Row Records Marion "Suge" Knight má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, pričom bol údajne pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas. V jeho aute našli vtedy aj marihuanu. 

Micah S. Katt Williams pochádza zo Cincinnati. Pôsobí ako komik, herec a rapper. Objavil sa napríklad v snímkach Ďalší hrozný piatok (2002), Norbit (2007), Bláznivá lúpež (2008), Lonely Street (2009) alebo Scary Movie 5 (2013). V roku 2007 prepožičal hlas bobrovi Harrymu v paródii Veľkofilm. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu