Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Neuveriteľná premena Britney Spears: Takéto telo nemala ani zamladi!

Britney Spears sa na webe pochválila ukážkovou figúrou. Od zanedbanej speváčky spred niekoľkých mesiacov má na míle ďaleko. Zobraziť galériu (16)
Britney Spears sa na webe pochválila ukážkovou figúrou. Od zanedbanej speváčky spred niekoľkých mesiacov má na míle ďaleko. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Jej krivky dostali poriadne zabrať! Hoci Britney Spears (32) v uplynulých mesiacoch pripomínala vypapanú buchtu s celulitídou, dnes je vraj všetko inak. Dôkazom má byť úchvatná fotografia, o ktorú sa speváčka podelila prostredníctvom sociálnych sietí. Má na nej niekoľko kíl dole, ploché bruško a postavičku lepšiu ako v časoch, keď kariéru ešte len rozbiehala.

Obrat o 180 stupňov alebo len dokonalá retuš? Aj takéto otázky sa vynárajú v súvislosti s čerstvou fotkou, na ktorej Britney Spears pózuje len v krátkom tope a čiernych nohavičkách. Ešte donedávna jej stehná síce špatila nevábna pomarančová koža, no tá zmizla ako šibnutím čarovného prútika. Dnes sa plavovláska usmieva výrazne štíhlejšia a zanecháva dojem, akoby neuveriteľne omladla. Pozrite, ako na zábere v sieti Instagram doslova žiari.

„Dnešné úžasné, úžasné fotenie! Toto leto som tvrdo pracovala! Takže som pripravená predviesť to na ďalšom turné šou Piece Of Me už budúci týždeň,“ láka Britney na svoje vystúpenia. A treba uznať, že tentoraz to urobila naozaj veľmi šikovne. Na fotke jej totiž top siaha ledva pod prsia a odhaľuje ukážkové bruško. Navyše sa zdá, že speváčka zhodila pár centimetrov aj na bokoch a vyformovala si nohy.

O poznanie vylepšená figúra je možno predzvesťou, že Britney bude na svojich krivkách už čoskoro predvádzať spodnú bielizeň. V kuloároch sa totiž šušká, že dvojnásobná mamička chystá vlastnú líniu sexi súpravičiek. Od tínedžerských čias síce samu seba vníma a označuje ako prítulné mačiatko, no možno svojich mužských fanúšikov ešte poriadne prekvapí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu