Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zmenená Britney Spears: Kilá dole, nový účes - takáto kočka z nej už dlho nebola!

Britney Spears na ceste z posilňovne predviedla vylepšené krivky aj nový účes. Zobraziť galériu (14)
Britney Spears na ceste z posilňovne predviedla vylepšené krivky aj nový účes. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Pristane jej to! Aj keď zahraničné médiá v uplynulom období kritikou na adresu Britney Spears (32) nešetrili, ona zaťala zuby a rozhodla sa so zaoblenou figúrou skoncovať. Pravidelný tréning a zdravá strava u nej po niekoľkých týždňoch prispela k hotovým zázrakom. Po celulitíde niet ani stopy a speváčka sa pýši vyformovanými nohami aj bez retuše.

Opeknieva každým dňom! Aj keď sa Britney Spears vo svete šoubiznisu presadila ako popová princezná, nedávno uviedla na trh svoju prvú líniu spodnej bielizne. A to ju zrejme motivovalo k tomu, aby sa vrátila k ukážkovej forme z tínedžerských čias. Blondínka si tento týždeň vykračovala z posilňovne v obľúbených šortkách s dĺžkou tesne pod zadok. Namiesto macatých stehien s pomarančovou kožou tentoraz predviedla postavičku ako lusk aj nový účes.

Britney sa síce so schudnutými krivkami pochválila na webe už v auguste, no podľa viacerých názorov si výrazne dopomohla grafickými úpravami. Po niekoľkých týždňoch tak plavovláska všetkým dokázala, že sa zaobíde aj bez retuše a skutočne dosiahla vyšportovanú líniu. Navyše si nechala skrátiť vlasy na úroveň šije a končeky prameňov si vytočila do vonkajšej strany. Takýto strih jej razom ubral zopár rokov.

Dvojnásobnú mamičku k vylepšovaniu zovňajšku možno dotlačil aj bolestivý rozchod, ktorým si prešla minulý mesiac. Sama totiž priznala, že jej súkromie a práca veľmi úzko súvisia. „Myslím si, že skúsenosti, ktorými si prechádzate, sa nutne odrážajú vo vašej tvorbe. Takže budem mať veľa pesničiek, v ktorých nenávidím aj milujem mužov, pôjde to obomi smermi,“ načrtla Britney svoje plány. Momentálne je so sebou očividne spokojná a v hľadaní rovnováhy sa jej darí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu