Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Príšerná retuš popovej ikony: Ktorá svetoznáma speváčka sa už na seba ani nepodobá?

Ktorá úspešná hudobná hviezda sa vďaka retuši zmenila na nepoznanie? Zobraziť galériu (11)
Ktorá úspešná hudobná hviezda sa vďaka retuši zmenila na nepoznanie? (Zdroj: intimatebritneyspears.com)

LOS ANGELES – Urobili z nej úplne inú ženu! Keď koncom 90. rokov zavítala na hudobnú scénu ako sladká tínedžerka, okamžite sa vyšplhala na vrchol rebríčkov, ktorým kraľovala úctyhodne dlhý čas. Dnes síce stále vypredáva koncertné sály, no pokúša sa preraziť aj so spodnou bielizňou. Na drasticky vyretušovaných fotkách ju však nespoznávajú ani najskalnejší fanúšikovia. Uhádnete, o koho ide?

Jej prirodzená tvár nie je dosť dobrá? Keď ide o reklamné zábery určené pre internetový predaj, printové katalógy alebo magazíny, všetky bez výnimky prechádzajú grafickými úpravami. To, akou retušou pri svojej novej kolekcii spodnej bielizne prešla Britney Spears, však nemá obdobu. Na jednom zo záberov totiž vyzerá tak, akoby namiesto nej pózovala úplne iná modelka.

Speváčkina značka nesie názov The Intimate Britney Spears, pričom jednotlivé kúsky sú pomenované ako „intímne príbehy“. Ten s názvom Buttercup (blatúch) v sebe ukrýva fotografiu blond krásky v negližé, ktorá má od hudobnej hviezdy na míle ďaleko. Jej črty tváre sú celkom odlišné od tých, na ktoré sú fanúšikovia u dvojnásobnej mamičky zvyknutí.

Keďže Britney má s marketingom bohaté skúsenosti, pri rozširovaní siete zákazníčok využíva najmä sociálne siete. „Malý vtáčik mi povedal, že na svete sú nové kúsky z Intimate Britney... A sú úchvatné! Kto ich už videl?“ týmito slovami plavovláska lákala prostredníctvom Twitteru k nahliadnutiu do svojho e-shopu. Zaujímavosťou je, že niektoré kúsky v rekordne krátkom čase už stihli aj zlacnieť a momentálne sú v zľave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu