Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas obdarenej dvadsiatky: Nahý prsník XXL vykukol aj s bradavkou!

Nabilla Benattia si v provokatívnej róbe neustrážila dekolt a ukázala vybehnutý prsník s bradavkou. Zobraziť galériu (8)
Nabilla Benattia si v provokatívnej róbe neustrážila dekolt a ukázala vybehnutý prsník s bradavkou. (Zdroj: Facebook)

CANNES – Neudržala si vnady na uzde! Hoci má Nabilla Benattia ešte len 22 rokov, vo francúzskych kuloároch je známa najmä vďaka mimoriadne štedrej nádielke vo výstrihu. A práve kyprými prednosťami narobila rozruch na domácom festivale. V šatách v štýle pavučiny nechtiac ukázala nahý prsník, ktorý presvital aj s bradavkou.

Dovalila sa ako veľká voda! Aj keď Nabilla Benattia patrí k modelkám s ukážkovou a mimoriadne štíhlou figúrou, v oblasti dekoltu k nej príroda bola neuveriteľne veľkorysá. Francúzska rodáčka totiž svoje bujné prsia vystavuje pri každej príležitosti. Naposledy si ich neustrážila priamo na červenom koberci v rámci prestížneho filmového festivalu v Cannes. Vnady sa plavovláske pred premietaním snímky The Homesman doslova „rozutekali“ do opačných strán, vďaka čomu paparazzi zachytili jej celkom nahý pravý prsník.

Nabilla si to medzi smotánku namierila v čiernej priehľadnej róbe bez spodnej bielizne, ktorá priveľa opory kyprému poprsiu nedopriala. Stačilo preto málo a spod priehľadnej látky vykukol do objektívov spomínaný prsník. Blondínka si najskôr vôbec nič nevšimla, no vzápätí si so širokým úsmevom svoju objemnú výbavu ponaprávala.

Lovci talentov zo sveta modelingu objavili Nabillu už v čase, keď patrila medzi sladké štrnástky. V roku 2011 si dokonca vyslúžila titul Miss medzinárodného autosalónu v Ženeve a krátko na to hviezdila na francúzskych televíznych obrazovkách. Mužskí fanúšikovia si jej ženské zbrane mohli medzičasom vyobzerať v pánskych časopisoch Playboy, Maxim a v ďalších. O tom, že rozruch okolo celebrít modelke vonkoncom nie je cudzí, svedčí spoločná fotka s Justinom Bieberom. „Odchytím si ťa neskôr,“ napísala k záberu, na ktorom pózuje s tínedžerským idolom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu