Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Holandská sexica vyrazila naostro: Presvitajúce vnady jej „vyliezali“ zo šiat!

Lara Stone prekvapila kyprými vnadami naostro, ktoré jej vykukovali z priehľadnej róby. Zobraziť galériu (7)
Lara Stone prekvapila kyprými vnadami naostro, ktoré jej vykukovali z priehľadnej róby. (Zdroj: isifa)

CANNES – Chcelo by to oporu! Hoci sa Lara Stone (30) odjakživa pýšila dokonalou figúrou a kyprým poprsím, po pôrode by sa len na samotnú prírodu zrejme spoliehať nemala. Svedčí o tom jej provokatívny outfit, v ktorom sa pretŕčala na charitatívnom podujatí. Povädnuté prednosti XXL jej presvitali aj s bradavkami a doslova jej vyliezali zo šiat.

Odvaha jej nechýba! Holandská bohyňa si úspešnú kariéru v modelingu nevybudovala len vďaka úchvatnej postavičke ako lusk, ale tiež vďaka objemnejším vnadám, ktoré dostala do vienka. No odkedy presne pred rokom priviedla na svet svojho prvého synčeka, mala by do šatníka zaradiť aj podprsenku. Počas benefičného galavečera amfAR totiž zvádzala v róbe, ktorá jej poprsie neudržala na uzde.

Lara Stone si to medzi smotánku namierila v šatách s úpletom, ľahkou šifónovou sukňou a s vyšívanými aplikáciami. Absencia spodnej bielizne sa však postarala o to, že blesky fotoaparátov razom odhalili jej presvitajúce prednosti. Tie sa však o pozornosť hlásili už len tým, že samé vykukovali z bočnej časti šiat.

Lara Stone prekvapila kyprými
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Podobne ako mnohé jej kolegyne, ani holandská plavovláska nezabudla svoj večer zdokumentovať a podeliť sa o fotku na sociálnej sieti Instagram. Spoločnosť jej robil dvorný štylista Michael Angel, ktorý tvorí takpovediac povinný inventár modelkiných záberov na webe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu