Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi Miss Universe po 10 rokoch: Z jej tela v bikinách vám padne sánka!

Jennifer Hawkins sa aj po desiatich rokoch od zisku titulu Miss Universe pýši dokonalou figúrou. Zobraziť galériu (9)
Jennifer Hawkins sa aj po desiatich rokoch od zisku titulu Miss Universe pýši dokonalou figúrou. (Zdroj: myer)

SYDNEY – Stále na to má! Keď sa Jennifer Hawkins (30) pred desiatimi rokmi stala kráľovnou krásy na domácej austrálskej pôde a neskôr na svetovej súťaži Miss Universe, bez pochyby sa jej splnil veľký sen. Sexi blondínka však rozhodne má čo ukázať aj s odstupom desaťročia. Vďaka tvrdej drine a sebazapreniu predviedla v bikinách telo plážovej bohyne.

Vynaložená námaha sa vyplatila! Odkedy sa Jennifer Hawkins stala oficiálne najkrajšou ženou vesmíru, pribudlo jej na konto množstvo pestrých pracovných skúseností. Momentálne pôsobí ako moderátorka šou Hľadá sa supermodelka a dokonca sa stala tvárou istej odevnej značky. A práve pre tú nedávno fotila novú kampaň len v minimalistických kúskoch plážovej módy. Dlhé dni očisty a poctivého cvičenia jej vyniesli postavičku ako lusk, veď posúďte sami.

Jennifer sa na pláži pretŕčala v bikinách vo farbe kráľovskej modrej bez ramienok, ktoré nechali vyniknúť jej vyformovaným nôžkam a dokonale plochému brušku. No keďže plavovláska už prekročila prah tridsiatky, radšej nič neponechávala na náhodu a na hviezdnej figúre poriadne popracovala.

„Pila som čerstvé šťavy každý deň a minulý týždeň som úplne vynechala cukor, cítim sa úžasne,“ pochvaľovala si Jennifer odľahčené telo popri fotení. Ako ďalej priznala, bez pohybu by sa k dokonalej postave zrejme ani len nepriblížila: „Dosť veľa behám, trikrát do týždňa cvičím Pilates a robila som kvantum sed-ľahov, pretože som vedela, že túto sezónu bude veľa modelov s odhaleným bruškom.“ Ako sa teda zdá, kráske od protinožcov k životnej forme stačí len zopár dní a aj mimo objektívu sa za ňou otáčajú všetky hlavy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu