Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Chce sa vyhladovať na smrť? Hollywoodska kostra desivo chudne ďalej!

Vyziabnutá Denise Richards naďalej drží drastickú hladovku a kostnatým zovňajškom vyráža dych. Zobraziť galériu (10)
Vyziabnutá Denise Richards naďalej drží drastickú hladovku a kostnatým zovňajškom vyráža dych. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Kam chce svojou posadnutosťou a hladovaním vlastne zájsť? Hoci Denise Richards (43) kedysi patrila k šarmantným herečkám a modelkám, dnes je skôr vyčerpanou matkou na plný úväzok. Okrem starostlivosti o tri ratolesti jej energiu uberá aj neustála túžba po vychudnutej figúre. Tá z nej totiž urobila kostnatý vešiak na šaty.

Ako nevyvinutá tínedžerka! Aj keď sa Denise Richards pohybovala v šoubiznise už od pätnástich rokov, k drastickým hladovkám nikdy neinklinovala. Dnes by sa mohla pýšiť ukážkovou postavou dámy v zrelom veku, no namiesto toho v losangelských uliciach desí vytŕčajúcimi kosťami. Na jej krivkách už dlhší čas po ženských tvaroch niet ani stopy, no to ju od ďalšieho chudnutia neodrádza, práve naopak. Takáto zúbožená ešte nebola.

Denise si tento týždeň vyrazila na nákupy v džínsach a v tope bez rukávov, ktorý odhalil jej vytŕčajúce rebrá aj šľachovité paže. Ženská nádielka v oblasti hrudníka akoby celkom spľasla a nohy pripomínali dve tenké špáradlá. Ešte nevábnejšie však pôsobila herečkina tvár s početnými jamkami a jazvami, akoby patrila žene s vážnou chorobou.

Napriek tomu, že Denise ešte donedávna vychádzala s bývalým manželom vcelku dobre, už čoskoro pre ňu zrejme nastanú tvrdšie časy. „Charlie už niekoľko mesiacov nestrávil so svojimi dcérami žiaden čas. Príde mu smiešne, aby ďalej platil mesačné alimenty vo výške 55 tisíc dolárov,“ nechal sa počuť Sheenov právnik. Aby toho nebolo málo, plavovláska sa so svojimi tromi dcérami bude musieť vysťahovať z Charlieho domu, ktorý jej doteraz veľkoryso hradil zo svojho vrecka. Žeby preto Denise držala takpovediac protestnú hladovku?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu