Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Česká sexbomba chradne pred očami: Na nemocničnom lôžku je z nej iný človek!

Vlaďka Řepková je v nemocnici s ťažkým zápalom pľúc. Zobraziť galériu (5)
Vlaďka Řepková je v nemocnici s ťažkým zápalom pľúc. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Je v kritickom stave! Krátkovlasá česká sexbomba Vlaďka Řepková (34) už 10 dní nezjedla ani jediné sústo. Je vyziabnutá na kosť a odkázaná na umelú stravu. V nemocnici bojuje o život s ťažkým zápalom pľúc, na ktorý doposiaľ nezabrali žiadne antibiotiká. Podľa modelkiných priateľov tmavovláska chradne pred očami a na posteli leží už niekto úplne iný.

Slávna česká modelka Vlaďka Řepková v týchto chvíľach zvádza ťažký boj o holý život. Ako informuje český portál Blesk.cz, v nemocnici leží s ťažkým zápalom pľúc. V nich má navyše veľké množstvo vody. Modelka nedokáže jesť a je odkázaná na infúzie. 

Všetko začalo návštevou pohotovosti. Známu Češku totiž trápil silný kašeľ a bolesti na hrudi, a tak sa rozhodla vyhľadať odborníkov. Tí jej však určili zlú diagnózu. „Poslali ju domov s tým, že má slabší zápal pľúc a že to má vyležať a brať lieky,“ povedala českému portálu Řepkovej blízka kamarátka. 

No chorobu sa jej vyležať nepodarilo. „Vlaďke bolo stále horšie a pomaly prestávala jesť. Keď už do seba niečo dostala, tak to šlo hneď von. Navyše sa pridali vysoké horúčky,“ vysvetlil zdroj z okolia modelky. Už o štyri dni neskôr sa Češkina choroba natoľko zhoršila, že musela byť vo vážnom stave okamžite prevezená do nemocnice.

Tam už lekári zistili, že ide o ťažký zápal pľúc. Ba čo viac, má v nich vodu. „Doktori už vyskúšali štyri druhy antibiotík a zatiaľ nič nezabralo. Máme o kamarátku veľký strach. Je bez energie. Na posteli leží úplne niekto iný, než koho poznáme. Je vyziabnutá na kosť,“ prekvapuje kamarátka. 

Modelkinmu zdravotnému stavu navyše neprispieva ani fakt, že jej telo doslova odmieta potravu. „Všetko vyvracia! Doktori to riešia tak, že jej dávajú infúzie, ale to nie je plnohodnotná strava. Snaží sa a bojuje, ale nie je to nič platné,“ dodala Řepkovej priateľka. Držíme palce, aby sa modelka z toho čoskoro dostala. 

Viac o téme: Vlaďka Řepková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu