Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Top vychrtlina Hollywoodu to prehnala s opaľovaním: Vyzerá ako spálená kostra!

Vyziabnutá Denise Richards okrem vytŕčajúcich kostí predviedla aj príliš opálenú pokožku. Zobraziť galériu (12)
Vyziabnutá Denise Richards okrem vytŕčajúcich kostí predviedla aj príliš opálenú pokožku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Príšerný pohľad! Pretrvávajúce problémy s príliš nízkou hmotnosťou u Denise Richards (43) síce v Hollywoode nie sú nijakým tajomstvom, no z jej súčasného zovňajšku doslova naskakujú zimomriavky. Vyhladovaná hviezda je totiž už opäť o zopár dekagramov ľahšia. A aby toho nebolo málo, jej vytŕčajúce kosti pokrýva príliš opálená pokožka.

Z jej vyziabnutej figúry naskakujú zimomriavky! Zatiaľ čo Denise Richards pred štyridsiatkou vzbudzovala u mužov obdivné pohľady, v uplynulých mesiacov vyvoláva už len zdesenie a ľútosť. Vyzerá to totiž tak, že plavovláska už celé týždne nevložila do úst žiadnu tuhú stravu a svoje kostnaté telo pravidelne opeká v soláriu. Pozrite si čerstvé zábery z nákupov ako dôkaz.

Aj keď Denise vlastné telo doslova týra a zanedbáva, o jej ratolestiach sa to vonkoncom povedať nedá. Mamička na plný úväzok sa totiž už opäť vybrala do miestneho supermarketu, aby doplnila zásoby potravín. Ležérne džínsy a romantický top bez ramienok na nej visel ešte viac než inokedy a odvšadiaľ jej nevábne vytŕčali kosti. K odpudivému imidžu navyše tentoraz prispievala nadmerne opálená pokožka s oranžovým nádychom.

Exmanželka Charlieho Sheena spočiatku s otcom svojich dvoch detí vychádzala viac než dobre, no v poslednom čase to medzi nimi začalo poriadne škrípať. Hollywoodskemu burlivákovi došla trpezlivosť a rozhodol sa podniknúť právne kroky k tomu, aby nemusel každý mesiac platiť priam rozprávkové výživné vo výške 55 tisíc dolárov. K súdnemu sporu však s najvyššou pravdepodobnosťou nedôjde. „Denise a jej právnici sa v otázkach zníženia výživného snažia o mediáciu,“ prezradil zdroj z okolia americkej celebrity. Zatiaľ by si však blondínka jedlo od úst odtŕhať určite nemusela.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu