Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kultový James Bond vyvetral krásnu dcéru (22): Akosi pri nej zakrpatel!

Daniel Craig so svojou vysokou dcérou Ellou. Zobraziť galériu (9)
Daniel Craig so svojou vysokou dcérou Ellou. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Zatienila ho vlastná ratolesť! Hoci má Daniel Craig (46) na konte viacero úspešných snímok a do diváckej pamäti sa vryl ako neporaziteľný Agent 007, pri minimálne jednej dáme sa musí cítiť vcelku nízky. Tou nie je nik iný ako 22-ročná dcéra Ella, ktorá vyrástla do krásy. A to doslova – je podstatne vyššia ako jej slávny otec.

Otcovské povinnosti nijako nezanedbáva! Aj keď Daniel Craig splodil svoju jedinú ratolesť pomerne mladý, tá je uňho dodnes na prvom mieste. Hollywoodsky Casanova sa totiž po prvý raz oženil ako 24-ročný s kolegyňou Fionou Loudon, ktorá mu priviedla na svet dcéru Ellu. Ich oficiálny zväzok sa síce už po dvoch rokoch trvania rozpadol, no herec si s plavovláskou, ktorej v žilách putuje jeho krv, zostal veľmi blízky. Dvojica si aj tento týždeň spolu vyrazila do newyorských ulíc, kde zamestnávala objektívy paparazzov.

Daniela si jeho obdivovateľky pamätajú z filmov ako uhrančivého zvodcu s vypracovanou stavbou tela. V skutočnosti mu však matka príroda nadelila výšku 178 centimetrov a prerásť ho stihla už aj dospelá dcéra. Tá sa včera dokonca zaobišla bez podpätkov a okamžite strhla na seba všetku pozornosť. V modelingu by sa zrejme neuplatnila, ale v dave by ju prehliadol naozaj málokto.

O legendárnom Jamesovi Bondovi je známe, že si súkromie stráži ako oko v hlave. Keď s manželkou Rachel Weisz nakupoval v potravinách a miestny fanúšik ho fotil mobilným telefónom, Daniel ihneď zakročil. „Je pre teba sledovanie nákupov s mojou ženou až také zaujímavé?“ osopil sa na mladíka. Je viac než isté, že dotieravosť mu je proti srsti a aj akreditovaní zástupcovia médií sa majú pred ním na pozore.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu