Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Obézna herečka s mega nadváhou: Pneumatiky presvitajú aj pod šatami!

Gabourey Sidibe na odovzdávaní Zlatých glóbusov šokovala korpulentou figúrou v nelichotivej róbe. Zobraziť galériu (6)
Gabourey Sidibe na odovzdávaní Zlatých glóbusov šokovala korpulentou figúrou v nelichotivej róbe. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES – Ledva sa zmestí do šiat aj do záberu! Odkedy sa Gabourey Sidibe (30) prepracovala na výslnie kinematografického neba, uplynuli už štyri roky. Čokoládová hviezda k štíhlym dámam síce nikdy nepatrila, no počas nedeľňajšej noci jej súčasná nadváha doslova vyrážala dych. Obrovské tukové vankúše jej totiž presvitali aj spod dlhej róby.

Vypapala sa na gigantickú veľkosť! Hoci hollywoodski tvorcovia filmov zvyčajne uprednostňujú štíhle krásky s pružným telom, Gabourey Sidibe si svoju životnú rolu vyslúžila aj vďaka kyprej postave. Keď za ňu neskôr zbierala jedno ocenenie za druhým, pokúšala sa aspoň čiastočne dostať do lepšej formy. S odstupom času je však akékoľvek úsilie minulosťou. Pozrite si čerstvé fotografie z udeľovania Zlatých glóbusov ako dôkaz.

Keďže Gabourey má tmavšiu pleť, farby jej slávnostných outfitov sa zvyčajne pohybujú vo svetlejších odtieňoch. Šampanská z nedeľňajšej noci však očividne nebola tou správnou voľbou. Farba totiž herečku opticky ešte rozšírila a tenký materiál nechal vyniknúť všetkým jej tukovým zásobám.

Len čo sa včera fotografie obéznej celebrity objavili na internete, diskusie zaplavili nenávistné komentáre plné výsmechu. Tie však Gabourey nie sú vonkoncom ľahostajné, práve naopak. „Pre ľudí, ktorí vytvorili tie hnusné komentáre k mojim fotkám zo Zlatých glóbusov: Minulú noc som to oplakala počas súkromného letu za mojou prácou snov,“ reagovala prostredníctvom Twitteru. Treba ale uznať, že jej hmotnosť nemá so zdravím nič spoločné a krajanom by rozhodne nemala ísť príkladom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu