Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z Ronaldovho syna (3) rastie veľký fešák: Aha, už ovládol červený koberec!

Len trojročný syn Cristiana Ronalda pri pózovaní šarmom zatienil otca s krásnou polovičkou. Zobraziť galériu (6)
Len trojročný syn Cristiana Ronalda pri pózovaní šarmom zatienil otca s krásnou polovičkou. (Zdroj: isifa)

ZÜRICH – Hviezdou od útleho detstva! Cristiano Ronaldo (28) nepochybne patrí nielen k najlepším, ale tiež najatraktívnejším futbalistom planéty. A ako sa zdá, v navlas rovnakých šľapajách kráča aj jeho synček Junior. Ten už v troch rokoch rozdáva úsmevy a palce hore na všetky strany, čím sa okamžite zaradil medzi najroztomilejšie deti prominentov.

Jablko od stromu ďaleko nepadlo! Keď v roku 2010 vyplávala na povrch informácia, že Cristiano Ronaldo sa stane otcom, pre drvivú časť jeho fanúšikov išlo o poriadne prekvapenie. Úspešný športovec sa však svojich povinností nezľakol a jedinú ratolesť si vzal do opatery. Synčeka Cristiana Ronalda mladšieho vychováva s očarujúcou partnerkou Irinou Shayk a pred fotografmi ho nijako neskrýva. Pozrite, ako chlapček zatienil otca na prestížnej futbalovej udalosti roka.

Ronaldo sa ocitol v centre pozornosti len pred pár dňami, keď si na udeľovaní Zlatej lopty FIFA odniesol hlavnú trofej ako najlepší hráč roka. Po jeho boku ani tentoraz nechýbala úchvatná ruská modelka, no jej dlhé nohy s prehľadom zatienil malý Cristiano. Nahodený v štýlovom saku a s vytŕčajúcou bielou košeľou totiž pôsobil ako ostrieľaný štramák. Široký úsmev a gesto s palcom hore naznačovalo nielen to, že je na otca pyšný, ale aj to, že sa s objektívmi skamarátil expresne rýchlo.

Portugalský rodák sa pri preberaní ocenenia neubránil silným emóciám, pod vplyvom ktorých dokonca vyronil slzu šťastia. Zároveň sa však svojím prejavom postaral o miernu senzáciu: „Predovšetkým chcem prejaviť veľkú vďaku všetkým spoluhráčom z klubu a národnému tímu. Bez ich úsilia by nič z toho nebolo možné. Som veľmi šťastný, je veľmi ťažké získať túto cenu. Musím poďakovať každému, kto bol voči mne osobne zainteresovaný – mojej manželke, mojim priateľom, môjmu synovi.“ Práve označenie Iriny ako zákonnej polovičky okamžite rozprúdilo kolotoč špekulácii o tajnej svadbe, ktorú sa prominentnému páriku možno podarilo dokonale ututlať pred médiami. Hovorkyňa krásnej Rusky sa k celej záležitosti odmietla vyjadriť. Žeby fešný Ronaldo predsa len vstúpil do chomúta?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu