Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna ruská modelka šantila v mori: Milenca Ronalda nahradili prasce!

Vychytená modelka Irina Shayk odhodila zábrany a okúpala sa s prasatami. Zobraziť galériu (16)
Vychytená modelka Irina Shayk odhodila zábrany a okúpala sa s prasatami. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Tomu sa hovorí vyberaná spoločnosť! Hoci je Irina Shayk (28) zvyknutá na luxus a mužné telo svojho dlhoročného partnera Cristiana Ronalda (29), pri zábave v morských vlnách nepohrdne zvieracími miláčikmi. Tieto živé tvory by ste však pri celebrite jej formátu určite nečakali. Oslnivá Ruska sa vykúpala s prasatami.

Ako prasa v mori! Aj tak by sa podľa vzoru Iriny Shayk mohlo zmeniť zaužívané úslovie „ako prasa v žite“, ktorým vyjadrujeme, že sa má niekto viac než dobre. Stačí sa pozrieť na momentky, o ktoré sa samotná modelka podelila prostredníctvom siete Instagram. Azúrovú idylku totiž okorenila chlpatými a za normálnych okolností aj poriadne smradľavými zvieratami.

„Iri a plávajúce prasatá,“ napísala ruská krásavica k záberu na ktorom v bikinách pózuje pri krochkajúcich tvoroch. Neskôr na webe pribudla aj ďalšia fotka s ešte milujúcejším gestom. Irina na nej s otvorenou náručou špúli pery rovno na prasiatka oproti nej vo vode. Reakcie fanúšikov sú síce rozmanité, no prekvapivo prevládajú tie negatívne.

„Prasce... Čo to je, preboha? Najnechutnejšia fotka na svete. Som sklamaná,“ napísala jedna z internetových užívateliek. K tomuto názoru sa priklonil aj hneď ďalší prispievateľ: „Milujem ťa Irina, ale prasce nenávidím.“ Treba uznať, že očarujúca manekýnka sa neštíti ničoho a predsudky rada odloží bokom. Ktovie, čo jej na takýto výstrelok povedal milenec a svetoznámy futbalista v jednej osobe. Možno na tie zveri s rypákom aj trochu žiarlil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu