Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sexi nehoda krásnej Rusky: Sukňa hore... Ups, ale toto mal vidieť iba Ronaldo!

Sexi Irina Shayk zatočila sukňou, spod ktorej vykukli intímne partie v nohavičkách. Zobraziť galériu (13)
Sexi Irina Shayk zatočila sukňou, spod ktorej vykukli intímne partie v nohavičkách. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ukázala aj to, čo nechcela! Ak má niektorá známa dáma postavu ako Irina Shayk (28), nečudo, že svoje nôžky vystavuje pri každej príležitosti. Roztopašná modelka to však s točiacou sa sukňou tentoraz prehnala. Len čo rozvírila látku vo vetre, nechtiac odhalila aj nohavičky. A tie ledva prekrývali najintímnejšie partie.

Pikantné faux pas! Aj keď sa Irina Shayk vo svete šoubiznisu presadila ako sexi modelka, najnovšie dostala príležitosť pred kamerou. Jej hereckým debutom sa stala snímka Hercules, v ktorej si brunetka po boku ostrieľaného kolegu Dwaynea Johnsona strihla rolu jeho manželky Megary. O svojich skúsenostiach prišla porozprávať do televíznej šou Extra, kde narobila poriadny vietor. A to doslova – pred kamerou laškovala so sukničkou hore, spod ktorej vykuklo to, čo nemalo.

Irina sa už na prvý pohľad stotožnila s atmosférou gréckej báje a tomu dokonale prispôsobila svoj outfit. Ten pozostával z bieleho topu a krátkej skladanej sukne, ktorú dopĺňali gladiátorské sandále s koženými šnúrkami. Keď sa však ruská hviezda pokúsila trošku provokovať štáb, nechtiac predviedla aj svoje nohavičky ledva zakrývajúce holý rozkrok. Ak by pri nej v danej chvíli stál partner Cristiano Ronaldo, zrejme by sa mu takéto sexi divadielko vonkoncom nepozdávalo.

Zaujímavosťou je, že Irina podľa vlastných slov veľké herecké ambície nikdy nemala. „Nikdy som nesnívala o úlohe vo veľkom filme, ale jednoducho sa to stalo. Takže som bola nadšená, že mám v prvej role po boku takého silného a skvelého muža. Bolo to ako splnený sen,“ zdôverila sa vo vyššie spomínanom programe. Ako sa teda zdá, svalovec prezývaný Skala si na nakrúcaní užíval mimoriadne zvodnú a natešenú spoločnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu