Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Najsexi Santa dorazí k Ronaldovi: Jeho bohyňa už zmyselne vrtí zadočkom!

Irina Shayk zvádza ako sexi Santa v štýlovej bielizni. Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk zvádza ako sexi Santa v štýlovej bielizni. (Zdroj: Facebook)

NEW YORK – Ten sa ale má! Cristiano Ronaldo (27) už vyše dvoch rokov randí s oslnivou Irinou Shayk (26), ktorá je považovaná za jednu z najsexi žien sveta. S blížiacimi sa vianočnými sviatkami sa teda futbalové eso má v súkromí na čo tešiť. Jeho láska pripravila pikantnú ochutnávku v úlohe dráždivej pani Santa Clausovej.

Umenie zvádzať jej nie je cudzie! Irine Shayk svet modelingu leží pri nohách už niekoľko rokov. Očarujúca Ruska za to vďačí ukážkovej postavičke a pôvabnej tvári, no sčasti tiež medializovanému vzťahu s portugalským futbalistom. Niet sa preto čo čudovať, že brunetka svojho miláčika na Vianoce obdarí naozaj štedro. Darčeky mu s najväčšou pravdepodobnosťou prinesie v úspornom červenom outfite a odhalenou figúrou.

Irina pred pár dňami podľahla sviatočnej atmosfére a nakrútila video s hriešne zvodným obsahom. Navliekla sa do červenej súpravičky bielizne s bielymi trakmi a v rytme vianočnej piesne Jingle Bells začala zmyselne tancovať pred kamerou. Jej guľatý zadoček a ladné krivky tak vynikli v celej kráse aj s nádychom retra.

O špeciálnu dokrútku aj jeden záber z nej sa ruská sexica podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook. „S láskou od LOVE a Iri, veselé Vianoce všetkým,“ zaželala v priloženom komentári. Zdá sa teda, že Cristiano pod stromčekom aj tento rok môže očakávať bohatú nádielku sexepílu. Jeho polovička mu čas, kedy ich delí veľká vzdialenosť, zaručene vynahradí tým pravým spôsobom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu