Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hollywood dobyla ďalšia exotická kráska: Zoznámte sa s novou senzáciou!

Lupita Nyong'o je stelesnením elegancie a horúcou favoritkou na Oscara. Zobraziť galériu (13)
Lupita Nyong'o je stelesnením elegancie a horúcou favoritkou na Oscara. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Svet americkej kinematografie jej leží pri nohách! Hoci má Lupita Nyong'o (30) na konte len jednu jedinú dokončenú snímku, ocenenia si v súvislosti s ňou už nemá kam dávať. Z nenápadnej kenskej krásky sa totiž akoby šibnutím čarovného prútika stala ospevovaná diva. Návrhári jej doslova vnucujú svoje kreácie a v jej okolí sa pohybujú tí najostrieľanejší krásavci z brandže.

Obrovský úspech, o akom sa jej nikdy predtým nesnívalo! Po závratnej kariére takpovediac z večera do rána síce túži každé dievča v Amerike, no len máloktorému sa to v Los Angeles naozaj podarí. Jednou zo šťastných dám sa stala novopečená celebrita menom Lupita Nyong'o, ktorá dostala príležitosť v dráme podľa skutočného príbehu 12 rokov otrokom. Išlo síce o vedľajšiu úlohu, no za tú si vyslúžila už desiatky sošiek a nominácií. Na tú najcennejšiu ešte stále čaká, pričom šance sú naozaj vysoké.

Keďže Lupita patrí k mimoriadne štíhlym kráskam a pokojne by sa uživila aj ako modelka, poprední módni dizajnéri momentálne zvádzajú tvrdý súboj o to, v ktorej luxusnej garderóbe sa herečka zjaví na červenom koberci pri odovzdávaní Oscarov. Prakticky to pre ňu znamená to, že už teraz má plný šatník exkluzívnych kúskov úplne zdarma. Stačí, aby sa v nich ukázala medzi smotánkou.

Zaujímavosťou je, že okolo Lupity sa krútia tí najúspešnejší kolegovia, vďaka čomu vzniká veľké množstvo klebiet. Žiarlivostnú scénu už údajne stihla vyvolať aj Angelina Jolie po tom, čo Brad Pitt o ebenovej hviezde neustále rozprával v superlatívoch a pretláčal ju do ďalšieho spoločného projektu. Jej blízkosť si však mal vychutnávať predovšetkým obletovaný sexsymbol Jared Leto. „Myslím, že náš vzťah rozbila Miley Cyrus,“ reagovala Lupita s humorom v rozhovore s moderátorkou Ellen DeGeneres na margo šíriacich sa fám. Ostáva teda iba dúfať, že jej hviezda nezhasne s takou rýchlosťou blesku, s akou sa rozžiarila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu