Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dcéra rapera Eminema rastie do krásy: V 17-ich kráľovnou!

Eminemova dcéra Hailie Scott sa ako 17-ročná kráska stala kráľovnou strednej školy. Zobraziť galériu (8)
Eminemova dcéra Hailie Scott sa ako 17-ročná kráska stala kráľovnou strednej školy. (Zdroj: WHSV, WEWS)

LOS ANGELES – Mieri poriadne vysoko! Aj keď má Hailie Scott ešte len sladkých 17 rokov, rozhodne nemieni vyrastať v tieni svojho slávneho otca. Dôkazom môže byť jej nedávny úspech, ktorého svedkom sa stal aj samotný raper Eminem (40). Ten z úzadia sledoval, ako jeho krásnu ratolesť korunovali za kráľovnú.

Ambiciózna po otcovi? Niekdajší búrlivák Eminem už síce stránky bulvárnych plátkov nezapĺňa, no naďalej sa venuje dobre rozbehnutej hudobnej kariére. Po prekročení prahu štyridsiatky si navyše vychutnáva rodinný život a nemalú pozornosť venuje úspechom svojich detí, predovšetkým jedinej biologickej dcéry Hailie. Tá sa pred pár dňami dočkala titulu kráľovnej strednej školy, pričom na slávnostnom korunovačnom ceremoniáli nechýbali obaja hrdí rodičia.

Veľmi populárnej funkcie sa prominentná tínedžerka dočkala v rámci štúdia na strednej škole Chippewa Valley. Ako ženská zástupkyňa študentov má za úlohu v nadchádzajúcom školskom roku zastrešovať rôzne podujatia z oblasti kultúry a športu nielen na pôde svojej nižšej alma mater, ale aj v uliciach mesta. Počas slávnosti jej na hlave nechýbala korunka a široký úsmev na tvári.

Verejne milovanú dcéru podporila predovšetkým matka Kim Scott, ktorá sa objavila aj na oficiálnych záberoch. Hudobný mogul si dôležitý okamih síce nenechal ujsť, no tentoraz sa držal v ústraní. „Halie prišla s matkou Kim a uviedli ju spolu s ďalšími deťmi. Jej otec ale všetko sledoval zopodiaľ, pretože nechcel vyvolať rozruch. Chcel, aby si Hailie svoju chvíľu vychutnala, prizeral sa ako hrdý otec,“ prezradil očitý svedok pre Macomb Daily. Ktovie, možno aj takýmto spôsobom sa mladá kráska pripravuje na to, že raz okúsi vody šoubiznisu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu