Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z tohto plachého chlapca vyrástol drsňák? Neuveríte, kto sa v ňom skrýva!

Ktorý drsný rapper v školských laviciach pripomínal skôr hanblivého chlapca? Zobraziť galériu (7)
Ktorý drsný rapper v školských laviciach pripomínal skôr hanblivého chlapca? (Zdroj: 4.bp.blogspot.com)

LOS ANGELES – Tomu sa povie radikálna zmena! Hoci je tento svojský hudobník známy textami, v ktorých si nekladie servítku pred ústa, v mladosti mal nevinný a tak trochu hanblivý výraz. Dôkazom môže byť prekvapujúci záber zo školskej ročenky. Uhádnete, ktorý rebel sa skrýva za plachým úsmevom deviataka?

Prešiel poriadny kus cesty! Dnes už prekročil prah štyridsiatky a napriek bielej pleti mu svet rapu leží pri nohách. Hoci sa nemôže pochváliť práve ideálnym rodinným zázemím, aj on kedysi patril medzi bežných žiakov pózujúcich pred školským fotografom. S úsmevom na perách sa v deviatom ročníku nechal zvečniť Marshall Bruce Mathers III, ktorého poznáme pod umeleckým menom Eminem.

Začiatky známeho rappera siahajú až do tínedžerských čias, kedy objavil čaro hip-hopu. O hudbu sa začal zaujímať až tak, že sám vo veku 14 rokov vystupoval medzi amatérmi pod pseudonymom M&M. Jeho prvý album s názvom Infinite uzrel svetlo sveta už v roku 1996, no ako samotný Eminem neskôr priznal, príliš spokojný s ním nebol. V podstate stále hľadal svoj štýl pod vplyvom iných umelcov a rozhodoval sa, ako chce znieť v mikrofóne. Vtedy však zrejme netušil, že si dláždi cestu k celosvetovému úspechu. Doteraz získal až 13 cien Grammy a presadil sa aj ako herec. Jeho výkon pred kamerou v snímke 8 Mile si všimla predovšetkým stanica MTV, ktorá mu venovala viacero ocenení.

Nemenej zaujímavé je aj Eminemovo súkromie, ktoré bolo poznačené absenciou otca a častým sťahovaním v období detstva. Dá sa povedať, že jeho životnou láskou sa stala Kimberly Anne Scott, s ktorou sa dvakrát oženil a splodil jednu dcéru. Turbulentné súžitie s Kim prinieslo jej pokus o samovraždu podrezaním žíl či rapperovu závislosť na liekoch na predpis. Tak či onak, v roku 2010 dvojica oznámila svoje opätovné spojenie a adopciu dvoch ďalších detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu