Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Potupa pre porotcu z Talentu: Toto Mareš nečakal!

Ani bláznivý spôsob obliekania Leoša Mareša divákov v šou QI nezaujal. Zobraziť galériu (7)
Ani bláznivý spôsob obliekania Leoša Mareša divákov v šou QI nezaujal.

PRAHA - Zrušili ho! Leoš Mareš (37) bol dlho označovaný za najlepšieho českého moderátora. Šou, ktoré uvádzal, totiž kedysi lámali rekordy sledovanosti. To však už teraz neplatí. Hoci vždy túžil po vlastnom programe, práve ten sa mu stal osudným. Zábavná relácia QI totiž divákov nezaujala a dostala na obrazovkách stopku. Navyše, šepká sa aj o problémoch vo vzťahu s modelkou Petrou Faltýnovou (35). Toto nebude zrejme šťastná jeseň porotcu z Česko Slovensko má talent.

Totálny debakel! Tak označujú české médiá pokus Leoša Mareša o vlastnú šou. Relácia QI totiž divákov skoro vôbec nezaujala. Ani po presunutí z pracovného týždňa na víkend. A tak musí obrazovky opustiť. „Náš program evidentne nemal dostatočné množstvo divákov, ale mal veľké množstvo fanúšikov. To sa len tak nevidí. A kvôli nim ma jeho ukončenie mrzí. Nakrúcanie je však pozastavené,” uviedol podľa Super.cz k tejto téme moderátor.

Takýto neúspech musel Mareša poriadne zaskočiť. Dlhé roky totiž patril k najvyťaženejším a najobľúbenejším televíznym tváram. V tretej sérii Česko hľadá SuperStar prilákal k obrazovkám 2,2 milióna ľudí, čo sa len tak nevidí. Od Talentmanie však už sledovanosť programov s jeho účasťou klesala. A QI sa stalo najväčším prepadákom.

Navyše, len pred pár dňami sa objavili správy, že ani v osobnom živote to nemá Leoš momentálne ružové. Zdroje portálu prask.tv dokonca tvrdia, že s Petrou Faltýnovou prechádzali takými nezhodami, že sa rozišli. Modelka síce ukončenie vzťahu poprela, ale rovnako kedysi nepriznávala, že sa s moderátorom vôbec dali dokopy.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu