Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Leoš Mareš sa strápnil ako transvestita: Napodobnil fúzatú Conchitu!

Leoš Mareš sa na odovzdávaní hudobných cien Anděl objavil prezlečený za Conchitu Wurst. Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš sa na odovzdávaní hudobných cien Anděl objavil prezlečený za Conchitu Wurst. (Zdroj: super.cz)

PRAHA - Ako transvestita! Leoš Mareš (38) počas včerajšieho odovzdávania hudobných ocenení Anděl 2013 šokoval divákov. Známa televízna tvár totiž prišla na pódium prezlečená za tohtoročnú víťazku Eurovízie Conchitu Wurst (25). Dlhé obtiahnuté šaty, lodičky na nohách, čierne vlasy a fúzy ako Rakúšan(ka). Presne tak sa objavil český moderátor pred kamerami. Niektorým hosťom to však prišlo skôr trápne ako vtipné.

Leoš Mareš je veľmi dobre známy aj vďaka svojim večným vtípkom. Tými na seba upozornil napríklad pred štyrmi rokmi počas finálového večera markizáckej Talentmánie. Inšpiroval sa vtedy speváčkou Lady Gaga - v priamom prenose sa objavil navlečený do kostýmu z mäsa. Podobné žartíky skúšal aj minulý rok počas Miss Slovensko, kedy sa nechal priamo na pódiu „osprchovať“ prúdom vody, či sa nasúkal do lodičiek s 10-centimetrovými podpätkami. 

Človek by si povedal, že známy český „vtipálek“ už nemá čím prekvapiť. No opak je pravdou. Počas včerajšieho odovzdávania hudobných cien Anděl totiž šokoval všetkých prítomných hostí. Obliekol sa do krémových šiat, na nohy si obul vysoké lodičky a na hlavu nasadil dlhé čierne vlasy. Pri tvorbe nového kostýmu sa nechal inšpirovať čerstvou víťazkou Eurovízie - fúzatou speváčkou Conchitou Wurst z Rakúska.

Aktuálny moderátor šou Hlas Česko Slovenska však svoje prezlečenie vyšperkoval do úplnej dokonalosti. Nechal si totiž urobiť umelé nechty a dokonca si oholil aj nohy. Nuž, jedno je isté. Ak sa Leošovi zunuje práca v televízii, pokojne sa môže začať živiť ako imitátor svetových hviezd. Musí však byť opatrný. Nie všetci majú pre podobné výstrelky pochopenie. Diváci totiž jeho aktuálny výmysel označovali prívlastkom "trápny".

Leoš Mareš šokoval divákov prezlečený za ženu s fúzami.
Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš šokoval divákov prezlečený za ženu s fúzami.  (Zdroj: super.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu