Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mareš strápnil sexi blondínku pred celým národom: Si p*ča!

Mareš to niekedy so svojimi vtípkami preženie. Najnovšie sa mu to podarilo v jeho šou QI - Na všetko máme odpoveď, kde urazil modelku Dianu Kobzanovú. Zobraziť galériu (7)
Mareš to niekedy so svojimi vtípkami preženie. Najnovšie sa mu to podarilo v jeho šou QI - Na všetko máme odpoveď, kde urazil modelku Dianu Kobzanovú. (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA – Toto prehnal! Jeden z najvychytenejších českých moderátorov Leoš Mareš (37) je známy svojím osobitým zmyslom pre humor. V novej relácii QI – Na všetko máme odpoveď, to však v stredajšej časti s nemiestnymi žartíkmi poriadne prestrelil. Sexi modelku Dianu Kobzanovú (31), ktorá do šou prišla ako hosť, totiž nelichotivo prirovnal ku kosoštvorcu, a tým pádom k ženskému pohlavnému orgánu.

Leoša Mareša môžeme pokojne označiť za jedného z najžiadanejších českých moderátorov súčasnosti. Svojou schopnosťou vtipne reagovať azda na čokoľvek si totiž získal srdcia mnohých divákov. No jeho spontánnosť ho často privádza do problémov, z ktorých sa už len veľmi ťažko vyhovára. Najnovšie sa mu to podarilo v jeho zábavnej šou QI – Na všetko máme odpoveď. Tam svojou nepremyslenou poznámkou poriadne urazil modelku Dianu Kobzanovú.

Všetko vyvolala blondínkina reakcia na príspevok, že čínska astronautka nemôže byť panna a musí mať manžela a dieťa. „V tom prípade nemôžem byť čínska astronautka, pretože som panna, vole,“ zahlásila Kobzanová. Výraz „panna, vole“ zaujal jedného z glosátorov - režiséra Jakuba Koháka - natoľko, že si plánoval založiť firmu s týmto názvom. To sa modelke pozdávalo, preto zahlásila, že by mohla byť v jej znaku.

No a práve toto jej vyjadrenie sa stalo spúšťačom pre Marešovú nevhodnú reakciu. „Teba má už v znaku Renault,“ vychrlil zo seba spontánny moderátor, čím blondínke nepriamo naznačil, že ju považuje za ženský pohlavný orgán. Práve k nemu totiž mnohí vulgárnym spôsobom automobilový znak v tvare kosoštvorca prirovnávajú. 

Nedalo nám preto sa českého šoumena nespýtať, čo na to všetko hovorí s odstupom času. „Bolo to spontánne. Diana bola počas natáčania naozaj skvelá, a preto som si dovolil použiť takýto vtip,“ povedal pre topky.sk Leoš Mareš. Ktovie, či sa takýchto žartov z jeho strany nedočkajú aj súťažiaci Česko-Slovensko má talent, v ktorej je porotcom.

Video: Marešove strápnenie sexi blondínky v šou QI.

Mareš uzemnil Kobznovú

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu